ΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ
Κατάληψη από μαθητές στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο της Πόλης
19-10-2017 09:01:55

Μπορεί οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου να επέστρεψαν χθες στις τάξεις τους μετά από πολυήμερες κινητοποιήσεις, ωστόσο στο «χορό» των κινητοποιήσεων μπήκαν από τις αρχές της εβδομάδας και οι μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο της Πόλης. Πέρα από τα κοινά προβλήματα που αφορούν την έλλειψη καθηγητών, οι μαθητές προβάλουν και αιτήματα που αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις, την συντήρηση αλλά και την επάρκειά τους.

Οι μαθητές ζητούν άμεση συντήρηση των σχολείων καθώς όπως καταγγέλθηκε υπήρξε πρόβλημα με σοφάδες που είναι έτοιμοι να πέσουν, με σπασμένα παράθυρα που  παραλίγο να προκαλέσουν τραυματισμό και έντονη υγρασία..

Αντιπροσωπεία των μαθητών τόσο από το Λύκειο όσο και από το Γυμνάσιο επισκέφτηκαν τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Κ. Γκούσκο με τον τελευταίο να δηλώνει στο ραδιόφωνο του –Ε- πως οι άμεσες παρεμβάσεις θα μπορούσαν να γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο από το Δήμο.

«Από άποψη καθηγητών το 1ο Γυμνάσιο είναι πλήρες. Υπάρχει μόνο πρόβλημα με έναν καθηγητή τεχνολογίας ο οποίος διορίστηκε αλλά δεν αποδέχτηκε τον διορισμό του. Σε ότι αφορά το 1ο Λύκειο υπάρχουν ελλείψεις σε ώρες φιλολογικών μαθημάτων» έκανε γνωστό ο κ. Γκούσκος συμπληρώνοντας πως στο επόμενο στάδιο των διορισμών αναπληρωτών θα καλυφθούν τα κενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθητές επρόκειτο να κάνουν παράσταση και στο Δήμο για τα προβλήματα των κτιριακών υποδομών, που αποτελούν αρμοδιότητα του Α΄βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment