ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Τον Γιώργο Κωνσταντίνου αντικαθιστά ο Κώστας Πλατυπόδης
23-09-2017 11:06:36

Αλλαγή σκυτάλης αναμένεται από το επόμενο διάστημα στον εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δημοτικό συμβούλιο, αφού ο μέχρι πρόσφατα επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Κωνσταντίνου θα αντικατασταθεί από το μέλος της Τομεακής Οργάνωσης του Κ.Κ.Ε Κώστα Πλατυπόδη.

Ο κ. Κωνσταντίνου υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Τσίπηρα, καθώς λόγω της θέσης του στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο βαθμό που θα ήθελε στα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου. Έτσι, ως αντικαταστάτης ορίστηκε ο κ. Πλατυπόδης, στον οποίο ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κ. Κωνσταντίνου άφησε σημαντική παρακαταθήκη με τις απόψεις που διατύπωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο σε μια εξαιρετικά κρίσιμη θητεία και χωρίς να αγνοούμε πως ο χώρος που ξεκάθαρα  εκπροσωπεί εκφράζει συλλογικές και όχι ατομικές πολιτικές θέσεις, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την οξυδέρκεια, το χιούμορ  και την ψυχραιμία που τον χαρακτήριζαν ως προσωπικότητα και φάνηκαν κάθε φορά που πήρε το λόγο στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment