ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ακόμα δεν έδωσε τις αποζημιώσεις από τις πλημμύρες
06-09-2017 12:57:28

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ με αφορμή την έλευση υπουργικών κλιμακίων με ελικόπτερα και σημειώνει πως δεν είχαν το θάρρος να αντιμετωπίσουν τους κατοίκους των περιοχών που έπαθαν ζημιές από τις φωτιές.

Η ΝΔ υπενθυμίζει πως ακόμα δεν έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις από τις πλημμύρες του χειμώνα στο νησί μας και επιμένει να ζητά χρονοδιάγραμμα.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ αναφέρει τα ακόλουθα:

Μετά την φαντασμαγορική επίσκεψη των τριών υπουργών της κυβέρνησης με ελικόπτερα και πομπές αυτοκινήτων, διαπιστώσαμε ότι καμία επίσκεψη δεν έγινε από τους κυρίους του ΣΥΡΙΖΑ στην πληγείσα από τη φωτιά περιοχή.  

Πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια, όπου οι κύριοι υπουργοί άνοιξαν το βαλιτσάκι των υποσχέσεων και μοίρασαν.... αέρα κοπανιστό, όπως έκαναν και σε άλλες περιοχές της χώρας. 

Θυμίζουμε ότι οι αποζημιώσεις από τις πλημμύρες του χειμώνα δεν έχουν δοθεί ακόμη! 

Θυμίζουμε επίσης ότι κατά την επίσκεψη του κλιμακίου των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ζητήσαμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις αποζημιώσεις και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για τις περιοχές που καταστράφηκαν, κάτι που δεν έγινε.  

Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, θα παρακολουθούμε στενά την πορεία των ενεργειών από την κυβέρνηση κάνοντας και παρεμβάσεις στο κοινοβούλιο για το θέμα αυτό.  

Στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες όπως και πράξαμε επισκεπτόμενοι τις περιοχές αυτές, σε αντίθεση με τους κυβερνώντες που επέλεξαν να κάνουν μια βόλτα με το ελικόπτερο, φοβούμενοι να αντιμετωπίσουν τους κατοίκους και να ακούσουν τα προβλήματά τους. Αυτή είναι και η διαφορά μας. 

Στην ίδια λογική και το πέρασμα του κ. Τόσκα από την περιοχή αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία επαφή με τους πολίτες . 

Κάποτε οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελαν τα αυτοκίνητα που δικαιούνταν ως Βουλευτές, τώρα έχουν κάνει τα ελικόπτερα κύριο μέσο μεταφοράς τους! 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment