ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τουρνουά ποδοβόλλεϊ «Παναγιώτης Κομιώτης» στο Akrotiri North 5-6 Αυγούστου…
02-08-2017 10:52:54

Αλλιώς ήταν προγραμματισμένο να γίνει το φετινό τουρνουά ποδόβολεϊ στη Ζάκυνθο και αλλιώς έχει εξελιχθεί η ιστορία… Δυστυχώς ο πόνος και η θλίψη για τον άδικο χαμό του νεαρού Ζακυνθινού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κομιώτη ανάγκασε εκ των πραγμάτων τους διοργανωτές να αναβάλουν το τουρνουά που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 29-30 Ιουλίου. Τόσο ο ίδιος ο νεαρός όσο και ο πατέρας του Χρήστος είχαν ενεργή συμμετοχή στα τουρνουά που γινόταν κάθε χρόνο στο νησί.

Μετά τον χαμό του νεαρού Παναγιώτη και παρά την θλίψη οι διοργανωτές αποφάσισαν να κατέβουν οι ομάδες κανονικά και και να τιμήσουν όλοι μαζί την μνήμη του 15χρονου Παναγιώτη. Έτσι λοιπόν το φετινό τουρνουά αλλά και όλα τα τουρνουά που θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής να ονομάζονται τουρνουά ποδοβολεί «Παναγιώτης Κομιώτης»

Επίσης αποφασίστηκε όλες οι ομάδες θα κατέβουν μα μαύρα μπλουζάκια που θα ε χουν το όνομα του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή. Επίσης στο γήπεδο θα υπάρχει ένα πανό με την φωτογραφία του Παναγιώτη.Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Αυγούστου στο γνωστό μαγαζί «Akrotiri North» δίπλα ακριβώς στη θάλασσα του Ακρωτηρίου 2 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Ζακύνθου.

Πηγή:ioniansports.gr

 


Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

DISCLAIMER
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση
ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό,
φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του webmaster.
© 2014-15 ermisnews.gr. All Rights Reserved.
Designed & Developed by
GeeSmo - Internet Transformation
Συνδεθείτε μαζί μας
Comment