Πολιτισμός

Πετυχημένη παρουσία της χορωδίας “H Φανερωμένη” στο φεστιβάλ Αγρινίου

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε στις αποσκευές της η παλιότερη χορωδία του νησιού μας “Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ” που μετείχε το περασμένο Σάββατο στο 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών στο Αγρίνιο.

Συμμετοχή είχαν επίσης χορωδίες από τη γύρω περιοχή, από Αμφιλοχία, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα στο σύνολο 11 δίνοντας έτσι ένα εντυπωσιακό νούμερο συμμετοχών δεδομένων των συγκύριων που διανύουμε.

Το φεστιβάλ άνοιξε η κόρη του Αείμνηστου Γρήγορη Μπιθικώτση κ. Άννα Μπιθικώτση ενώ το παρουσίασε ο γνωστός σε όλους κ. Αλέξης Κωσταλας ενώ μετείχε και η ΑΡΕΤΉ ΚΕΤΙΜΕ. Παρέα με την χορωδία μας την συναυλία του Σαββάτου παρακολουθήσει και η Αντιπεριφερειαρχης Πολιτισμού και Οικονομικών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Κατερίνα Μοθωναιου. Η Χορωδία της ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ καταχειροκροτήθηκε δεόντως από όλους τους παρευρισκόμενους ενώ στην περιοχή που έμενε στο Θέρμο, τραγούδησε με όλους τους κατοίκους ενώ έγινε και νυχτερινή καντάδα με την συνοδεία της Αντιδήμαρχου Θέρμου κ. Καλημερη.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από τον Πνευματικό Πολιτιστικό Σύλλογο Η ΑΓΊΑ ΣΚΈΠΗ και την Πρόεδρο αυτού κ. Χρύσα Τασολάμπρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *