Πολιτισμός

Νέο Συμβούλιο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη με απόφαση της Υπουργού Παιδείας

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο εφημερίδας της Κυβερνήσεως 351 με ημερομηνία 8 Μαΐου 2020, ορίστηκε νέο Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου.

Η απόφαση της υπουργού ορίζει τη σύνθεση του Εφορευτικού συμβουλίου ως εξής:

Πρόεδρος ο κ. Φίλιππος Συνετός του Κωνσταντίνου, δημοσιογράφος, με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Κλάδη του Διονυσίου, εκπαιδευτικό.

Αντιπρόεδρος ο κ. Νικόλαος Λούντζης του Αλεξάνδρου, συγγραφέας και λογοτέχνης με αναπληρωτή τον κ. Αθανάσιο Ανδρίτσο του Λουκά, εκπαιδευτικό.

Μέλη του Εφορευτικού συμβουλίου ορίστηκαν:

α. Η κα Μαριέττα Μινώτου του Διονυσίου-Άγγελου, Λέκτορας στο τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την κα Ιωάννα Βαρβαρίγου του Διονυσίου, εκπαιδευτικό.

β. Ο κ. Ευάγγελος Αγγελούσης του Αθανασίου, εκπαιδευτικός, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την κα Αντωνία Στραβοπόδη του Δημητρίου, δικηγόρο.

γ. Ο κ. Ανδρέας Μαρινάκης του Διονυσίου, πολιτικός μηχανικός, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αρκαδίων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον κ. Ευάγγελο Σεβαστιάδη του Κλήμη, εκπαιδευτικό – μουσικό, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αρτεμισίων.

Η θητεία του Εφορευτικού Συμβουλίου είναι τριετής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *