Πολιτισμός

Μαγική βραδιά στην πλατεία Σολωμού με την “Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου” (Φωτογραφίες)

Θερμά χειροκροτήματα για την ερμηνεία των τραγουδιών και τις μουσικές επιλογές από το κοινό

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση έγινε με το σούρουπο χθες το βράδυ στην πλατεία Σολωμού στην οποία η «Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου» έδειξε τον καλύτερό της εαυτό ερμηνεύοντας παλιά και σύγχρονα ελληνικά τραγούδια.

Τηρώντας τα μέτρα ασφάλειας λόγω κορονοϊού, οι διοργανωτές ήταν στην πρώτη σειρά και το κοινό είχε περιστοιχίσει τόσο την ορχήστρα όσο και τις τοπικές αρχές για να παρακολουθήσει το μουσικό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και είχε προγραμματιστεί για τον Ιούνιο μήνα, όμως οι έκτακτες ανάγκες που προκλήθηκαν από την πανδημία είχαν σαν αποτέλεσμα την μεταφορά της για χθες Κυριακή 12 Ιουλίου.

Η διοργάνωση έγινε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου και σύμφωνα με όσα δήλωσε στον –Ε- η Αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Μοθωναίου, η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη και το κυριότερο ήταν ότι όλοι ενθουσιάστηκαν από τη ζωντάνια των μουσικών και των ερμηνευτών.

Η «Ορχήστρα Νέων Ζακύνθου Κ. Μεϊντάνης-Θ. Καραμπιμπέρης» έχοντας για σκηνικό το όμορφο κτίριο του Μουσείου και με τον Εθνικό Ποιητή μπροστά της, τίμησε την παγκόσμια ημέρα της μουσικής με μοναδικά όμορφα τραγούδια.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Στασινόπουλος, ο Βουλευτής Διονύσης Ακτύπης, ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Σεβαστιάδης, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Κατερίνα Μοθωναίου και Κώστας Καποδίστριας και πολλοί άλλοι.

Της Αγγελικής Ξενόφου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *