Πολιτισμός

Όλο και πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου οι Κυανοκίτρινοι

Μπορεί η Γενική Συνέλευση να είναι το μεγάλο θέμα των τελευταίων ημερών αλλά παράλληλα στο πίσω μέρος του μυαλού των διοικούντων εξακολουθεί να βρίσκεται η υπόθεση Β’ Εθνική και η άνοδος της ομάδας, μέσω «καραμπόλας» σε αυτή. Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει το άνοιγμα των φακέλων όλων των ομάδων της Κατηγορίας, που θα θελήσουν να αγωνιστούν του χρόνου στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, οι πιθανότητες για άνοδο του ΑΠΣ Ζάκυνθος, δείχνουν να γίνονται όλο και περισσότερες.

Συγκεκριμένα οι ομάδες που έχουν αποδεδειγμένα πρόβλημα και δύσκολα θα βρουν «στέγη» στο νέο πρωτάθλημα, είναι πολλές και ο χρόνος μέχρι τώρα δουλεύει υπέρ των Κυανοκίτρινων.

Εκτός της ΑΕΚ που είναι σίγουρα στη Γ’ εθνική, πρόβλημα έχουν οι Βύζας Μεγάρων, Α.Ε Λάρισας, Α.Ο Κέρκυρας, Α.Ε Κασσιόπη, Νίκη Βόλου  (έχει χάσει το τρένο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα) και ο Βατανιακός που σαν ομάδα μιας μικρής γεωγραφικά περιοχής, δείχνει να δυσκολεύεται ιδιαίτερα, στο να αξιοποιήσει το «εισιτήριο» που έχει ήδη στα χέρια του.

Τους Κυανοκίτρινους ενδιαφέρει κυρίως, να δηλώσουν «κόλλημα» τουλάχιστον δύο ομάδες, για να μπουν από το «παράθυρο» στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εάν λάβουμε ως δεδομένο την άνοδο του Βατανιακού (τερμάτισε έκτος στο πρωτάθλημα αλλά έχει και αυτός οικονομικό πρόβλημα όπως σημειώνουμε παραπάνω) ο οποίος θα πάρει (λογικά) την θέση της Ένωσης, τότε σειρά προτεραιότητας θα πάρουν οι δύο πρώτοι επιλαχόντες που τερμάτισαν στην 7η θέση (ΑΠΣ Ζάκυνθος- Προοδευτική). Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει, ότι η ομάδα του νησιού μας, βρίσκεται όσο περνούν οι μέρες όλο και πιο κοντά στο όνειρο!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *