Πολιτισμός

Συνέλευση – απολογισμός από τον ΑΠΣ Ζάκυνθος: Ζητείται επειγόντως νέα διοικηση

Μια «εκρηκτική» κατά διαστήματα Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του πνευματικού κέντρου, μέσα από την οποία υπήρξαν οι ανοιχτές τοποθετήσεις του Προέδρου της ομάδας Διονύση Βυθούλκα και του διευθύνοντα Συμβούλου Στέλιου Γούναρη, σε ότι αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αλλά και τα όσα έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Όπως αναμενόταν η δίωρη αυτή διαδικασία, έβγαλε σημαντικές ειδήσεις που έχουν να κάνουν με το «αύριο» της ομάδας.

Κατά πρώτον ο Πρόεδρος του ΤΑΠ δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θεσμική του θέση έχοντας παραδώσει πιο πριν μια επιστολή στους εκπροσώπους του τύπου, μέσα από την οποία αναλύει το τι ακριβώς τον οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση, ενώ από τη δική του πλευρά ο Στέλιος Γούναρης προέβη σε πλήρη οικονομικό απολογισμό της χρονιάς με όλα τα ακριβή ποσά που αφορούν τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας.

 

Στις 75.000 ευρώ το οικονομικό “άνοιγμα” της ομάδας

Συν τοις άλλοις ο ιθύνων νους της ομάδας του νησιού μας την τελευταία πενταετία, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα όσα εκείνος πιστεύει ότι εμπόδισαν την ομάδα να φτάσει μέχρι τα «κλιμάκια» της Β’ εθνικής κατηγορίας, κάνοντας έτσι άμεση αναφορά στα όσα είχε πει στην περίφημη δήλωση του περί «γκρεμίσματος» της ομάδας από τους ίδιους τους Ζακυνθινούς όπως και τη δεκαετία του 1970. Για να καταλήξουμε σε ένα τελικό αποτέλεσμα, ήταν μια συνέλευση που ακούστηκαν κάποια διαφορετικά πράγματα σχετικά με τις άλλες φορές. Η πρώτη και σημαντικότερη είδηση μετά απ’ όλα όσα ακούστηκαν είναι η συνολική οικονομική «τρύπα» της ομάδας, η οποία ανέρχεται περίπου στις 75.000. Τα μέλη της τωρινής διοίκησης όρισαν ένα ακόμη «ραντεβού» για την επόμενη εβδομάδα, μέσα από το οποίο θα περιμένουν κάποια συγκεκριμένη πρόταση από κάποιον ενδιαφερόμενο επενδυτή… εντός ή εκτός Ζακύνθου. Η αγωνία λοιπόν παρατείνεται για τις επόμενες ημέρες, καθώς το «αύριο» της ομάδας μοιάζει πλέον μετέωρο και την ερχόμενη Κυριακή ίσως να υπάρξουν οι όποιες εξελίξεις.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *