Πολιτισμός

Στην τελική ευθεία ο ηλεκτροφωτισμός στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου!

Η σύγχρονη εποχή που ζούμε καθώς και οι ανάγκες για βελτίωση των συνθηκών του Αθλητισμού στο νησί βάζουν σε προτεραιότητα  και επιτάσσουν σημαντικές αλλαγές που μπορεί να ξεχάστηκαν στα πολλά «θα» και στις υποσχέσεις των παλαιών χρόνων, όμως τώρα ήρθε το πλήρωμα για να αναμορφωθεί το Δημοτικό στάδιο Ζακύνθου και μαζί με αυτό να αποκτήσει άλλη οντότητα και ο κλασικός αθλητισμός (στίβος) στο νησί που ζει ακόμη «πέτρινα» χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει η μεγάλη ομάδα του νησιού  βρίσκει πρόσφορο και συνεργάσιμο έδαφος από ανθρώπους που εκπροσωπούν  θεσμικούς φορείς και  που πραγματικά ενδιαφέρονται να αφήσουν την «σφραγίδα τους» με ανεξίτηλο μελάνι πάνω στο «χαρτί» του Αθλητισμού.
Η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος μέσω του προέδρου της Στέλιου Γούναρη την περασμένη Τετάρτη  ήρθε σε μια πρώτη διερευνητική επαφή με μεγάλη εταιρία που ειδικεύεται και έχει κατασκευάσει την Ελλάδα 65 γήπεδα με προβολείς και ζήτησε να μάθει τι ακριβώς χρειάζεται για την κατασκευή ενός τέτοιου έργου.
Οι επαφές της διοίκησης του ΑΠΣ συνεχίστηκαν τόσο με τον Δήμο όσο και με την Περιφέρεια και τα πράγματα είναι άκρως αισιόδοξα αφού τόσο ο Δήμος Ζακύνθου που είναι υπεύθυνος για το Στάδιο όσο και η Περιφέρεια βλέπουν με πολύ καλό μάτι το όλο εγχείρημα αρκεί να γίνουν όλα όπως προβλέπουν οι κανονισμοί και η Ελληνική νομοθεσία.
Η ομάδα της Ζακύνθου είναι αυτή που  πρωτίστως έχει  ξεκινήσει την πρωτοβουλία αφού αν γίνει το έργο τότε η ομάδα αν συμμετέχει  στους αγώνες μπαράζ τον Μάιο θα έχει την δυνατότητα να παίξει στην έδρα της αφού βάσει της προκήρυξης οι αγώνες θα γίνονται την ίδια ώρα και αυτή θα είναι βραδινή. Αν δεν υπάρχουν προβολείς τότε ο ΑΠΣ θα πρέπει να ξενιτευτεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κυανοκίτρινη ομάδα ψάχνει να βρει χορηγούς για να γίνει όσο πιο σύντομα το έργο.
Εκτός από τον ΑΠΣ αυτό που αλλάζει 100% είναι και  ο στίβος στο νησί αφού με προβολείς θα μπορούν να γυμνάζονται πολύ καλύτερα και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες οι αθλητές της ΑΓΕΖ. Η πραγματικότητα είναι ότι όλο αυτό το εγχείρημα βρίσκεται στην αρχή αλλά μπορεί να επιτευθεί αρκεί να υπάρξει θέληση και σύμπνοια από άλλους τους εμπλεκόμενους φορείς και μακάρι πριν το τέλος αυτής της ποδοσφαιρικής χρονιάς το Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου  να έχει «ΦΩΤΙΣΕΙ» τον Αθλητισμό στο νησί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *