Πολιτισμός

Να μείνει ζωντανή στο… “κόλπο” ανόδου

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα από την Κυριακή το βράδυ μέχρι (τουλάχιστον) και το αυριανό παιχνίδι… για την Θύελλα Αμπελοκήπων, η οποία με λίγη τύχη μπορεί να παραμείνει ζωντανή μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του ομίλου.

Πέρα από τα δικά της αποτελέσματα τα οποία πρέπει πάση- θυσία να είναι μόνο νίκες στα δύο επόμενα κομβικά παιχνίδια με τις… αδιάφορες Αναγέννηση Πατρών και Α.Ε Κεφαλονιάς, θα πρέπει και η «μπάρτσα» να στραβοπατήσει στα επόμενα δύο με τους ίδιους αντιπάλους, ούτως ώστε όλα να ξεκαθαρίσουν στην μεταξύ τους αναμέτρηση την τελευταία αγωνιστική! Πλέον το σωματείο των Αμπελοκήπων κοιτάζει μεμονωμένα τον παιχνίδι της Τετάρτης με την Αναγέννηση Πατρών, από το οποίο πρέπει να πάρει το μέγιστο θετικό, ενώ θα βρίσκεται στο ακουστικό της… ελπίζοντας σε ένα «τεράστιο» δώρο από την ομάδα του γειτονικού μας νησιού που θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για την συνέχεια!

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, αναμένεται η επιστροφή του Ηλία Τσιριγώτη στο βασικό σχήμα (η απουσία του ήταν φανερή στο Κυριακάτικο παιχνίδι) ο οποίος έκτισε την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω τιμωρίας (δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με την Α.Ε Κεφαλονιάς), ενώ αμφίβολη παραμένει μέχρι και αυτήν την ώρα η συμμετοχή του Θεόφιλου Τριανταφυλλίδη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *