Πολιτισμός

Θύελλα Αμπελοκήπων: Τέλος “εποχής” για τον Σπύρο Αγαλιώτη!

Μια από τις πλέον πετυχημένες συνεργασίες των τελευταίων ετών… έφτασε και επίσημα στο τέλος της. Μετά από μια 3ετία η οποία συνδυάστηκε με τα λεγόμενα «χρυσά» χρόνια της Θύελλας Αμπελοκήπων και τον ίδιο να έχει σημαντικό «μερίδιο» στην επιτυχία, ο Σπύρος Αγαλιώτης αποτελεί οριστικά «παρελθόν» από τους Κυανοκίτρινους. Ο έμπειρος τεχνικός διάλεξε να αποχωρήσει από την ομάδα, αδυνατώντας να συνδυάσει τα επαγγελματικά του (είναι οδηγός), με τις πολλές απαιτήσεις ενός σωματείου που πρωταγωνιστεί σταθερά την τελευταία τριετία στο τοπικό πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν με δική του πρωτοβουλία και τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Ελ Κλάσικο» του ραδιοφωνικού Ερμή, ανακοίνωσε το «αντίο» του στους περσινούς και φετινούς νταμπλούχους… προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται να αναλάβει κάποιο άλλο «πόστο» στην ομάδα, ούτε και να ασχοληθεί με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα πλην της φίλαθλης με το τοπικό πρωτάθλημα. Η αποχώρηση του από μόνη της, δημιουργεί νέα δεδομένα στην ομάδα του Ρόιδου, που πρέπει να κινηθεί για να βρει τον αντικαταστάτη του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

Σπύρος Αγαλιώτης

 

Δεν θα συνεχίσω από κανένα πόστο στη Θύελλα Αμπελοκήπων!

«Επειδή διαβάζω και ακούω διάφορα, επί καθημερινής βάσης για κάποια πράγματα που αφορούν τη Θύελλα Αμπελοκήπων, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά… γιατί δεν θα βρίσκομαι στην ομάδα την καινούργια χρονιά. Έχω πάρει ήδη τις αποφάσεις μου, ενώ έχω ήδη ενημερώσει το Συμβούλιο της ομάδας. Δεν θα βρίσκομαι γενικά στην ομάδα, όχι μόνο ως Προπονητής αλλά γενικά και σε κάποιο άλλο πόστο. Πήρα αυτή την απόφαση, γιατί έχω μεγάλη δυσκολία στο να αντεπεξέλθω στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκα, τόσο από τα μέλη της διοίκησης όσο και από τους ποδοσφαιριστές ακόμη και από εκείνους που μπορεί να έχουν κάποια παράπονα. Ζήσαμε τρία πολύ πετυχημένα χρόνια, όπου πήραμε κάποιους τίτλους και ήμασταν γενικότερα η καλύτερη ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος.

 

Θεωρώ αποτυχία… το ότι δεν ανεβήκαμε στη Γ’ Εθνική

«Θα ήθελα να αναφερθώ και στο τελευταίο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα στα μπαράζ ανόδου, όπου δυστυχώς λόγω του ότι έλειπα συνέχεια και ο Νίκος (Ντόβρος) είχε το δικό του πρόβλημα, η ομάδα πήγαινε με τον αυτόματο πιλότο. Δεν ήθελα να συνεχιστεί μια τέτοια κατάσταση και την καινούργια χρονιά. Θεωρώ ότι με το υλικό που είχαμε φέτος, έπρεπε να ανεβούμε στη Γ’ Εθνική. Το ότι δεν τα καταφέραμε, είναι για μένα αποτυχία.».

 

Θα μείνω μακριά από τους πάγκους τη νέα χρονιά

Τέλος στην ερώτηση μας τι θα έκανε εάν θα του γινόταν πρόταση να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα με λιγότερες υποχρεώσεις, απάντησε: «Δεν έχω πρόθεση αυτή τη  χρονιά να βρίσκομαι σε κάποιον πάγκο. Όποτε μπορώ θα παρακολουθώ κάποιους αγώνες αλλά σε προτεραιότητα θα μπει η δουλειά μου.».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *