Πολιτισμός

Εντός 15 ημερών ο εκ νέου ορισμός του αγώνα

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών το παιχνίδι της Ζακύνθου με την Λάρισα για την 12η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της football Leguge το παιχνίδι αναβλήθηκε οριστικά. Την ερχόμενη Πέμπτη θα οριστεί από την διοργανώτρια ο εκ νέου ορισμός εντός 15 ημερών.

Η διοίκηση της Ζακύνθου έκανε τα αδύνατα δυνατά το παιχνίδι να γίνει την επόμενη ημέρα (Τρίτη) αλλά από την πλευρά της η Λάρισα δεν δεχθηκε με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να συντάξει το φύλλο αγώνα όπως προβλέπουν οι κανονισμοί.

Οι παίκτες βγήκαν στην στην φυσούνα του Δημοτικού και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι πριν αρχίσει! Η Ζάκυνθος κλήθηκε να πληρώσει την διαιτησία κανονικά γιατί υπήρχε κίνδυνος μηδενισμού!

Ο πρόεδρος της κυανοκίτρινης ομάδας έκανε ότι περνούσε από το χέρι του να πείσει τους ανθρώπους της Λάρισας να γίνει το παιχνίδι αλλά αυτό δεν μπόρεσε να αλλάξει την απόφαση των «Βυσσινί» που υποστήριξαν ότι έπρεπε να τηρηθούν οι κανονισμοί.που προβλέπει ο ΚΑΠ

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες έφυγαν από το Δημοτικό Στάδιο για διαφορετικούς προορισμούς. Η αποστολή της Λάρισας πήγε για προπόνηση στο γήπεδο των Αμπελοκήπων και η Ζάκυνθος στο γήπεδο του Μαχαιράδου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Δημοτικό βρέθηκαν ο διαιτητής της αναμέτρησης και ένας βοηθός, ενώ στο Λιμάνι της Κυλλήνης έμειναν αποκλεισμένοι ο 2ος βοηθός ο 4ος διαιτητής ο παρατηρητής αγώνα και οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης του ΟΤΕ SPORT.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *