Πολιτισμός

Ελατιακός: Επιστρέφει “σπίτι” μετά από δύο χρόνια!

Μια πραγματική «ανάσα» για το σωματείο του Ελατιακού αλλά και για όλη τη γύρω περιοχή, είναι η ανακατασκευή του γηπέδου των Βολιμών για την οποίο έχουν πλέον δρομολογηθεί οι εξελίξεις και το αργότερο μέχρι το Μάιο τα πάντα θα είναι έτοιμα. Μετά από δύο χρόνια εξορίας σε μακρινά γήπεδα όπως αυτό του Αγίου Λέοντα και το Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου, τα βάσανα των Κυανέρυθρων τελειώνουν μια και καλή μετά το πέρας και της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα η ανάπλαση του γηπέδου αυτού δίνει την δυνατότητα στο σωματείο, να βάλει «εμπρός» τις απαραίτητες διαδικασίες για τη λειτουργία ακαδημίας αλλά και γυναικείας ομάδας, κάτι που βρίσκεται μέσα στα μελλοντικά σχέδια των ιθυνόντων του σωματείου.

Μάλιστα ο Ελατιακός θα έχει και το προνόμιο να διαθέτει ένα ολόκληρο γήπεδο στην κατοχή του, καθώς στη γύρω περιοχή δεν υπάρχουν άλλα σωματεία που να συμμετέχουν σε πρωταθλήματα της τοπικής Ένωσης.

Θυμίζουμε ότι τα υπόλοιπα γήπεδα στο νησί μας «φιλοξενούν» τρεις, τέσσερις και πέντε ομάδες… όπου επικρατεί πραγματικός συνωστισμός. Έχουν και οι μεγάλες αποστάσεις τα καλά τους!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *