Πολιτισμός

Δυναμική παρουσία του ΑΠΣ στην εμποροπανήγυρη του Αγίου Διονυσίου

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά πλέον ο χρόνος, για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πολιούχου του νησιού μας Αγίου Διονυσίου, που αυτομάτως θα σημάνει και την έναρξη της μεγάλης εμποροπανήγυρης… που έμμεσα ή καλύτερα άμεσα, αφορά και τη μεγάλη ομάδα του νησιού μας.

Επιθυμία των ιθυνόντων του σωματείου, δεν είναι άλλη από το να αποκτήσει το δικό του «πόστο» και ο ΑΠΣ Ζάκυνθος εκεί… έτσι ώστε όλος ο Ζακυνθινός φίλαθλος κόσμος να προμηθευτεί προϊόντα των Κυανοκίτρινων, να γευτεί πλούσια εδέσματα (σουβλάκια και άλλα) και παράλληλα να ενισχύσει οικονομικά το Κυανοκίτρινο ταμείο, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη τη δεδομένη δύσκολη οικονομική περίοδο που περνά ο Σύλλογος. Οι δικές μας πληροφορίες θέλουν την ομάδα όχι μόνο να τα καταφέρνει, αποφεύγοντας το περσινό «πατατράκ» που προκάλεσε ένα σωρό αντιδικίες και προβλήματα με το λιμενικό ταμείο αλλά να έχει δύο ξεχωριστά δικά της περίπτερα, μέσα από τα οποία θα μπορεί να βγάλει ακόμη περισσότερα χρήματα και να προσεγγίσει ακόμη περισσότερο κόσμο. Στόχος είναι να υπάρξει κάτι πραγματικά πολύ δυνατό… πράγμα που συνέβη και πρόπερσι με τα κέρδη να είναι ανάλογα και γιατί και μεγαλύτερα σε σχέση με το 2010.

 

Συνεργασία με τον ΠΑΟΦ Λαγκαδακίων και δεύτερο “πόστο” στην έκθεση προϊόντων

Ας δούμε όμως… πως σκοπεύουν να κάνουν την κατανομή των συγκεκριμένων δύο «πόστων» οι Κυανοκίτρινοι, καθώς όπως όλα δείχνουν θα συνεργαστούν με ένα τοπικό σωματείο και συγκεκριμένα τον ΠΑΟΦ Λαγκαδακίων όπου θα έχουν ένα περίπτερο από κοινού, με τις εισπράξεις να χωρίζονται στη «μέση» και ανθρώπους και των δύο ομάδων να συνεργάζονται για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του μικρού αυτού καταστήματος. Οι πληροφορίες μας λένε ότι το κιόσκι θα τοποθετηθεί απέναντι από το Λιμεναρχείο και κατά συνέπεια από το καμπαναριό του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου. Σε ότι αφορά το δεύτερο κιόσκι, αυτό θα βρίσκεται από την πλευρά του 3ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή του Άμμου, εκεί όπου θα υπάρχει μια μεγάλη έκθεση Ζακυνθινών προϊόντων που θα διοργανώσει το επιμελητήριο Ζακύνθου, με την ομάδα να έχει αυτόνομο περίπτερο, χωρίς την παρουσία κάποιου άλλου Συλλόγου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *