Πολιτισμός

Διονύσης Βυθούλκας: Δεν θα βρίσκομαι στη διοίκηση τη νέα περίοδο!

Στη καθημερινή αθλητική εκπομπή «Ελ Κλάσικο» του ραδιοφωνικού Ερμή, τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΑΠΣ Ζάκυνθος Διονύσης Βυθούλκας… με αφορμή το πέσιμο της καρό σημαίας του τερματισμού σε ότι αφορά το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο πολύπειρος παράγοντας έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στη διοίκηση της μεγάλης ομάδας του νησιού μας, ενώ τοποθετήθηκε εφ’ όλης της ύλης σε κάποια καίρια ζητήματα που απασχόλησαν και απασχολούν την Κυανοκίτρινη επικαιρότητα τη φετινή περίοδο.

 

Αναλυτικά:

[quote style=”2″]Υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας στο Συμβούλιο[/quote]

«Από την στιγμή που τελείωσε η φετινή περιπέτεια μας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ήρθε η ώρα να πούμε πράγματα περισσότερα και να κάνουμε το συνολικό απολογισμό της φετινής περιόδου. Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας σαν διοίκηση, να δούμε τι κάναμε αλλά και τι δεν κάναμε σε μια δύσκολη αλλά απόλυτα πετυχημένη χρονιά. Καταρχήν να ενημερώσω το φίλαθλο κοινό, ότι δεν πρόκειται να βρίσκομαι στη διοίκηση της ομάδας από τη νέα χρονιά. Μπήκα στον ΑΠΣ για να βοηθήσω και όχι να κάνω τον ισόβιο Πρόεδρο. Η δήλωση της παραίτησης μου είναι ήδη έτοιμη και το μόνο που περιμένω απλώς είναι ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης, εκεί που κάποια πράγματα θα πρέπει να μπουν στη θέση τους. Θεωρώ ότι κάναμε κάποια σημαντικά λάθη τη φετινή περίοδο σαν διοίκηση, καθώς μερικές φορές υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των μελών του Συμβουλίου.

 

[quote style=”2″]Μπήκε ψηλότερα απ’ ότι έπρεπε ο “πήχης”[/quote]

«Επίσης αντιμετωπίσαμε εφιαλτικές καταστάσεις σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι. Ο πήχης μπήκε πολύ παραπάνω, από εκεί που μπορούσαμε εμείς να τον φτάσουμε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα εγώ ο ίδιος να μην μπορώ να είμαι συνεπής απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Τα έξοδα των διαιτητών ήταν «θηλιά» για εμάς. Σε κάθε παιχνίδι σχεδόν της ομάδας μπαίναμε μέσα, με αποτέλεσμα τα έξοδα να γίνονται όλο και περισσότερα και να μην βρίσκεται κάποια λύση. Είχαμε προβλήματα με τις προσφυγές των ποδοσφαιριστών, τις οποίες έχουμε πληρώσει χρυσές και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και η λιποταξία των δύο ποδοσφαιριστών (Νεόφυτου και Σαμαρά) που παράτησαν την ομάδα στα κρύα του λουτρού, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Οικονόμο.»

 

[quote style=”2″]Κανείς δεν μπορεί να “διαγράψει” το μερίδιο της διοίκησης στη φετινή επιτυχία[/quote]

«Τέλος όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να το «πνίξουν», στη φετινή επιτυχία της ομάδας «μερίδιο» έχει και η διοίκηση. Ναι μεν οι παίχτες είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν, αλλά και εμείς σαν Συμβούλιο έχουμε κάνει κάποια πράγματα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν. Τερματίσαμε 3οι στην κανονική περίοδο και 3οι στα πλέϊ οφ. Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει το μερίδιο που αναλογεί στη διοίκηση για τη φετινή μεγάλη επιτυχία του Συλλόγου.»

 

[quote style=”2″]Έπρεπε να γίνει περισσότερος συγκεκριμένος ο κ. Γούναρης[/quote]

Σε ότι αφορά τις δηλώσεις του Στέλιου Γούναρη για τους Ζακυνθινούς που «γκρέμισαν» την ομάδα, θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει περισσότερο συγκεκριμένος και να «φωτογραφίσει» τα πρόσωπα αυτά που πιστεύει ότι έβλαψαν την ομάδα. Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω άλλα δύο πράγματα. Πρώτον όποια ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα έχει πλησιάσει παίχτες του ΑΠΣ Ζάκυνθος που δεσμεύονται με συμβόλαια μεγαλύτερα του ενός έτους, πρέπει να πληρώσει και το ανάλογο αντίτιμο, αφού πρώτα έρθει σε επικοινωνία με το ίδιο το ΤΑΠ. Δεύτερον θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος και τους παράγοντες τους. Αυτά βρίσκονται μόνο στη φαντασία κάποιων.»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *