Πολιτισμός

Αυτή την Κυριακή η μεγάλη γενική συνέλευση του ΑΝΟΖ

Πλησιάζουν οι μέρες για την ετήσια Γενική Συνέλευση του ΑΝΟΖ, στα γραφεία του ομίλου στο Κρυονέρι. Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες και τα μέλη του σωματείου θα συγκεντρωθούν την ερχόμενη Κυριακή το πρωί, για να «τρέξουν» όλοι μαζί τις απαραίτητες διαδικασίες, που δεν είναι και λίγες…

 

Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου του Ομίλου αναφέρονται τα παρακάτω:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Ζακύνθου καλεί τα μέλη στην Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο Κρυονέρι Ζακύνθου, στις 3 Μαρτίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00, με θέματα:

Έκθεση Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από 01-01-2012 έως 31-12-2012.

Υποβολή Οικονομικού Απολογισμού και Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής για το χρονικό διάστημα από 01-01-2012 έως 31-12-2012. Έγκριση και Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής

Εκλογή τριών μελών της τριμελούς εφορευτικής επιτροπής και εν συνέχεια διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2013 – 2016 εννέα (9) τακτικών μελών και τριών αναπληρωματικών, που προβλέπονται στο άρθρο 6 του καταστατικού. Επίσης ακολούθως θα γίνει η εκλογή νέας εξελεγκτικής Επιτροπής τριών (3) τακτικών μελών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί  την ίδια ημέρα και ώρα 12:00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

Στη περίπτωση αυτή η συνέλευση ευρίσκεται εν απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των παρευρισκομένων που είναι ταμιακός τακτοποιημένα. Επίσης γίνονται δεκτές οι δηλώσεις για την υποψηφιότητα στα παραπάνω όργανα μέχρι την παρασκευή 1 Μαρτίου 2013, συμπληρώνοντας την σχετική δήλωση που θα βρείτε στο site του ομίλου ΑΝΟΖ. Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, πριν τη Γενική Συνέλευση, στα γραφεία του ΑΝΟΖ  (ώρες λειτουργίας: Τετάρτη 19:00-21:30 το απόγευμα).»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *