Πολιτισμός

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα… μέσα στο καλοκαίρι!

 

Μεγάλο είναι το παρασκήνιο που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας μας (κατά πρώτον) αλλά και σε ότι αφορά το τοπικό βεληνεκές, με τη μεγάλη ομάδα του νησιού μας να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις. Για την ακρίβεια, δύο είναι τα «μέτωπα» που μένουν ανοιχτά, σε ότι αφορά το ρεπορτάζ των Κυανοκίτρινων και έχουν να κάνουν αμφότερα με το «αύριο» της ομάδας.

Κατά πρώτον… οι όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον από το «τοπίο» της Β’ εθνικής Κατηγορίας και εάν τελικά υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ανοίξει η «βαριά» πόρτα της ανόδου, που παραμένει ερμητικά κλειστή χρόνια ολόκληρα (εδώ και περίπου 3 δεκαετίες) και κατά δεύτερον, πως θα είναι η επόμενη ημέρα του σωματείου και ποιοι θα απαρτίζουν τη νέα διοίκηση, σε περίπτωση που η νυν υλοποιήσει την παραίτηση που έχει προαναγγείλει εδώ και περίπου ένα μήνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε κάποιες πρώτες εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες!

 

Έντονη φημολογία για ομάδα 6-8 Ζακυνθινών, που θα δείξει άμεσα ενδιαφέρον!

Τίποτε χειροπιαστό δεν υπάρχει προς το παρόν στον ορίζοντα, σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα στα διοικητικά του ΑΠΣ Ζάκυνθος… πέρα φυσικά από κάποια «σενάρια» που σχετίζονται με ανθρώπους που δείχνουν ότι θέλουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά δρώμενα του σωματείου. Η τελευταία «τάση» που φαίνεται ότι θα δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για τη Ζακυνθινή ομάδα, είναι μια ομάδα 6-8 ανθρώπων που ίσως να προβεί σε κάποια κίνηση στο άμεσο μέλλον και να ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με τη νυν διοίκηση. Μέσα σε αυτή την «τάση» ακούγονται ονόματα κάποιων Ζακυνθινών επιχειρηματιών και μη, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ειπωθεί κάτι επίσημα.

Το θέμα είναι εάν τελικά ισχύσει και δυναμώσει στην πορεία η κίνηση αυτή αλλά και το ποιος θα μπει «μπροστάρης» σε όλη αυτή την ιστορία. Μάλιστα είχε διαρρεύσει μια φήμη τα τελευταία 24ωρα, που έκανε λόγο για έγγραφο αίτημα των ανθρώπων αυτών στον Πρόεδρο Στέλιο Γούναρη (σχετικά άμεσα), με το οποίο θα του ζητούσαν (εξίσου) έγγραφη απάντηση για το οικονομικό «πάρε-δώσε» της ομάδας και τα ακριβή της χρέη προς τρίτους. Πάντως απ’ ότι ακούγεται πρόκειται για σοβαρή κίνηση και όχι για «φούσκα». Ίδωμεν!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *