Πολιτισμός

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Γενική Συνέλευση στις 29 Ιουνίου, ελέω Β’ εθνικής!

Μια πολύ σημαντική είδηση, περιελάμβανε η χθεσινή Κυανοκίτρινη επικαιρότητα σε ότι έχει να κάνει με την διεξαγωγή της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΑΠΣ Ζάκυνθος, η οποία «μετατέθηκε» για μια εβδομάδα αργότερα… απ’ ότι κανονικά υπολογιζόταν με οριστική πλέον ημερομηνία διεξαγωγής την 29η Ιουνίου! Ο τόπος και η ώρα παρέμειναν ως είχαν (19.00 το απόγευμα στην αίθουσα του μουσικού σχολείου) αλλά η όλη διαδικασία θα καθυστερήσει μια ακόμη εβδομάδα, ελέω Β’ εθνικής!

Συγκεκριμένα η ίδια η ανακοίνωση της διοίκησης ξεκαθαρίζει στην τελευταία παράγραφο της, ότι λόγω του συγκεκριμένου ανοιχτού «μετώπου» που υπάρχει με την υπόθεση άνοδος της νησιώτικης ομάδας στα επαγγελματικά «σαλόνια»… της Φουτμπόλ Λιγκ, όφειλε να τρενάρει για μια ακόμη εβδομάδα την όλη υπόθεση έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το που θα αγωνίζεται την προσεχή περίοδο. Μάλιστα μέσα στην ανακοίνωση, γίνεται λόγος για συζήτηση και απόφαση «μετοχοποίησης» των Κυανοκίτρινων, κάτι που αφήνει ανοιχτό «παράθυρο» για την δημιουργία Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας (ΠΑΕ).

 

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

«Το Δ.Σ του ΑΠΣ Ζάκυνθος ανακοινώνει την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 19.00 το απόγευμα, με τόπο διεξαγωγής την αίθουσα του Μουσικού Σχολείου Ζακύνθου, με τα παρακάτω θέματα προς συζήτηση:

1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013

2. Σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου

3. Συζήτηση και απόφαση για μετοχοποίηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος

4. Εκλογή γραμματέα και Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης

5. Άλλα θέματα

Η συγκεκριμένη ημερομηνία κρίνεται επιβεβλημένη, από την στιγμή που την προσεχή Τρίτη, ολοκληρώνεται η συμμετοχή ή όχι όλων των ομάδων της Β’ εθνικής κατηγορίας στο πρωτάθλημα 2013-2014.»

 Εκ του Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *