Πολιτισμός

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Αναβλήθηκε το “ραντεβού” με το Διονύση Γκούσκο στην Αθήνα!

Στην Αθήνα βρίσκονται από χθες το μεσημέρι, δύο από τα μέλη της τωρινής διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος, έχοντας πρωταρχικό σκοπό να έρθουν σε επαφή με τον πρώην Βουλευτή Ζακύνθου Διονύση Γκούσκο, με σκοπό την εξεύρεση μιας «λύσης» με την οποία η μεγάλη ομάδα του νησιού μας θα μπορέσει να ενισχυθεί.

Ο λόγος για τους Στέλιο Γούναρη και Βασίλη Μουζάκη, οι οποίοι επιδίωξαν συνάντηση με το γνωστό νομικό, η οποία όμως σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες δεν έγινε, λόγω κάποιου σημαντικού απροόπτου που δεν επέτρεψε στον διακεκριμένο νομικό να συναντήσει τους δύο άνδρες από κοντά και να συζητήσουν το σοβαρό αυτό θέμα. Όλα αυτά μετά την προχθεσινή «εκρηκτική» Γενική Συνέλευση, η οποία όμως δεν οδήγησε σε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, με την κατάσταση στην ομάδα να εξακολουθεί να μοιάζει «μετέωρη» και δύσκολη, σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι αλλά και το «αύριο» της ομάδας. Θυμίζουμε ότι η πλευρά της διοίκησης με την αντίστοιχη του πρώην Βουλευτή, τα έχουν ξαναπεί άλλη μια φορά από κοντά και μάλιστα εδώ στη Ζάκυνθο… με τον ίδιο να δείχνει ιδιαίτερα θετικός στο να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Δεν αποκλείεται το «ραντεβού» που δεν έγινε τελικά χθες, να γίνει κάποια άλλη στιγμή στο άμεσο μέλλον.

Πάντως πρωταρχικό ζήτημα για την Κυανοκίτρινη διοίκηση, αποτελεί η εξαφάνιση του χρέους των 74.365 ευρώ, το οποίο δημοσιοποιήθηκε προχθές μετά από οικονομικό απολογισμό στον οποίο προέβη ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *