Πολιτισμός

Αποφέρει “καρπούς” η βοήθεια του Διονύση Γκούσκου

Ένα πραγματικό «σύμμαχο» φαίνεται πως έχει βρει στο «πρόσωπο» του Διονύση Γκούσκου η μεγάλη ομάδα του νησιού μας, με τον διακεκριμένο Ζακυνθινό νομικό, να εργάζεται αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, δείχνοντας πνεύμα ομοψυχίας και αλληλεγγύης την κατάλληλη και πλέον κρίσιμη στιγμή. Μετά την ηθική και υλική υποστήριξη του στην ομάδα (δεν χρειάζεται να μπούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες) ο πρώην Βουλευτής, ξεκίνησε ήδη να βάζει σε εφαρμογή το «πλάνο» του για το καλό του Συλλόγου που διαφημίζει ποδοσφαιρικά (και όχι μόνο) τη γενέτειρα του σε όλη τη χώρα. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται στον «ορίζοντα», ενώ στο άμεσο μέλλον μπορεί να δούμε και άλλες σημαντικές πρωτοβουλίες για το καλό του ΑΠΣ.

Ως γνωστόν… λόγω της ιδιαίτερα καλής φήμης του σε όλη την Ελλάδα, ο γνωστός δικηγόρος διαθέτει ένα ευρύ «κύκλο» γνωριμιών, που μπορεί έμμεσα ή άμεσα να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συνέβη με γνωστό Κορίνθιο επιχειρηματία, ο οποίος πρόσφερε απλόχερα και ευγενικά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο θα κατατεθεί σύντομα στο λογαριασμό των Κυανοκίτρινων.

 

Οικονομική ενίσχυση από Κορίνθιο επιχειρηματία!

«Τα καλύτερα έρχονται… από εκεί που δεν τα περιμένεις», λέει ένα γνωστό τραγούδι και στην παραπάνω περίπτωση του Κορίνθιου επιχειρηματία Δημήτριου Χρυσικού μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μας εξέπληξε ευχάριστα χθες το απόγευμα, όταν επικοινώνησε προσωπικά με το αθλητικό τμήμα της εφημερίδας μας, δείχνοντας προσωπικό και ειλικρινές ενδιαφέρον για τη μεγάλη ομάδα του νησιού μας. Μάλιστα δεν έμεινε στα λόγια, αλλά προχώρησε και σε πράξεις, λέγοντας μας ότι λίαν συντόμως (ίσως και σήμερα) στο λογαριασμό της ομάδας, θα κατατεθεί το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.000 ευρώ, το οποίο κρίνεται ως υπέρ- απαραίτητο για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα. Ο κ. Χρυσικός Δημήτριος διαθέτει στον Προφήτη Ηλία και την περιοχή του Βελού Κορινθίας, εταιρία τροφοδοσίας λαχανικών-φρούτων σε όλα τα σούπερ μάρκετ της χώρας μας. Η συγκεκριμένη εταιρία φέρει την επωνυμία «Memos Chrysikos S.A» και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον, ζητώντας μας μετά το τέλος του αγώνα να μάθει ακόμη και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *