Πολιτισμός

ΑΓΕΖ ΣΤΙΒΟΣ: Εξαιρετική παρουσία στο Σχηματάρι!

Στους Πανελλήνιους αγώνες του Νοτίου Ομίλου που διεξήχθησαν στο Σχηματάρι έλαβε μέρος η ΑΓΕΖ στις 6 και 7 Ιουλίου, έχοντας μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα παρουσία. Η συμμετοχή ήταν απόλυτα πετυχημένη αφού η Τζεμολάρι αναδείχθηκε 4η στα 80μ., η Καραϊβάνωφ 8η στα 80μ. εμπ. και ο Σαλίαϊ 8ος σε τριπλούν και 300μ. εμπ., ενώ την 5η θέση  κατέλαβε ο Ζακυνθινός σύλλογος στη σκυταλοδρομία 4Χ80μ. κοριτσιών. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

 

Όγδοος στα 300 μ. και το τριπλούν ο Σαλίαϊ

Στα 300μ ΠΠΑ’ την ΑΓΕΖ εκπροσώπησε ο Σαλίαϊ  Όλγκερ. Από τον πρωινό ημιτελικό προκρίθηκαν για τον τελικό οι 2 πρώτοι από την κάθε σειρά και οι 4 καλύτεροι χρόνοι. Στην 1η σειρά κατέκτησε την 3η θέση και συνολικά μπήκε με την 6η επίδοση.. Στον απογευματινό τελικό σε μια δύσκολη κούρσα με σπουδαίες επιδόσεις κατέκτησε την 8η θέση με 44” 13. Στο άλλο αγώνισμα που συμμετείχε στο Τριπλούν κατέκτησε πάλι την 8η θέση με 12.20μ ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ και μια σπουδαία εμφάνιση δίνοντας υποσχέσεις για ένα σπουδαίο μέλλον και ένα μετάλλιο του χρόνου καθώς θα αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία.

 

4η στα 80 μέτρα με συντριβή του ατομικού της ρεκόρ η Καραϊβανωφ

Στα 80μ εμπ. ΠΚΑ’ η Καραϊβάνωφ Μελίνα σε μια πραγματικά δύσκολη κούρσα με αξιόλογες επιδόσεις κατέκτησε την 8η θέση με 12” 95 συντρίβοντας το ατομικό της ρεκόρ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι από αυτήν περιμένουμε μια μεγάλη εμφάνιση στο 5αθλο του χρόνου στην ίδια κατηγορία ΠΚΑ’  λόγω του πολύπλευρου ταλέντου της.

 

Έχασε το μετάλλιο από τον “άνεμο”… η Τζεμολάρι

Στα 80μ ΠΚΑ’ από τη Τζεμολάρι Άννα έχασε το μετάλλιο για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου, λόγω του ευνοϊκού άνεμου που ήταν μεγαλύτερος στην 1η τελική σειρά. Στον προκριματικό έγιναν 4 σειρές κερδίζοντας την 4η σειρά και σημειώνοντας την 3η επίδοση συνολικά. ‘Έγιναν 2 τελικές σειρές και η αθλήτρια της ΑΓΕΖ τοποθετήθηκε στη 2η σειρά ανάμεσα στους 8 καλύτερους χρόνους. Στην 1η σειρά συμμετείχαν οι επιδόσεις 9 έως 16 με βάση τον πρωινό προκριματικό. Στην σειρά της κατέκτησε την 3η θέση με 10” 36 και συνολικά την 4η θέση. Από την αθλήτρια αυτή του χρόνου θα περιμένουμε επιδόσεις κοντά στα 10” με ότι συνεπάγεται αυτό.

 

5η η ΑΓΕΖ στη γενική κατάταξη της σκυταλοδρομίας

Στη σκυταλοδρομία 4Χ80μ ΠΚΑ’ (Κλάδη, Τζεμολάρι, Καραϊβανωφ,  Κούτση) συμμετείχαν συνολικά 22 ομάδες. Η ομάδα της ΑΓΕΖ με την 3η καλύτερη επίδοση τοποθετήθηκε στην 3η πιο γρήγορη σειρά με τους καλύτερους χρόνους. Έντονος συναγωνισμός και πραγματικά πολύ δύσκολος αγώνας. Στην  σειρά αυτή οι ομάδες έπεσαν όλες μαζί με τελική κατάταξη την ομάδα της ΑΓΕΖ να παίρνει την 5η θέση.

Πηγή πληροφοριών: ioniansports.gr

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *