Πολιτισμός

ΑΓΕΖ Ανδρικό μπάσκετ: Έχει ακόμη “δρόμο” η ολοκλήρωση του “παζλ”

Υπάρχει αρκετό «ψωμί» ακόμη, σε ότι αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΓΕΖ για την ερχόμενη περίοδο και την ολοκλήρωση του. Η ομάδα πρέπει να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό «υλικό» ενόψει της νέας χρονιάς, αφού ο Πρώτος όμιλος του Νότου όπου και θα συμμετάσχει είναι ένας από τους πιο δυνατούς, αν όχι ο δυνατότερος της Γ’ Εθνικής γενικότερα. Την δεδομένη στιγμή υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες (αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς) που έχουν να κάνουν κυρίως με τις θέσεις των «ψηλών» αλλά και με τους λεγόμενους «μικρούς».

 

Υπάρχει “διαφορά” με τον Τάσο Χαλβατζή

Σε ότι αφορά τη ρακέτα, «φλέγον» ζήτημα αποτελεί το βασικό «πεντάρι» της ομάδας… με το θέμα του Τάσου Χαλβατζή να δεσπόζει, αφού οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει ακόμη τη «χρυσή τομή», σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι. Μάλιστα οι προβλέψεις για την παραμονή του 32χρονου σέντερ, δεν είναι και πολύ ευοίωνες. Από την στιγμή μάλιστα που αποχώρησε από την ομάδα και ο Αντώνης Χρύσης, μια δεύτερη σημαντική απώλεια μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί να δημιουργήσει «πονοκέφαλο» σε διοίκηση και τεχνικό τιμ. Εάν το «χταπόδι» αποφασίσει να αποχωρήσει, τότε θα πρέπει να αποκτηθεί εγνωσμένης αξίας πεντάρι και ει δυνατόν… με λιγότερα χρήματα απ’ όσα ζήτησε ο προκάτοχος του. Βέβαια καλό θα ήταν να περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις αλλά οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

 

Οι υπόλοιπες… εκκρεμότητες

Από εκεί και πέρα υπάρχει η εκκρεμότητα για ένα καλό τεσσάρι, ενώ στα υπόψη βρίσκονται πάντα και η απόκτηση δύο «μικρών» για να κλείσουν οι τέσσερις αυτές θέσεις. Θυμίζουμε ότι στην ομάδα επιστρέφουν δύο πολύ ποιοτικοί παίχτες όπως οι Ακτύπης (στην Δόξα Λευκάδας πέρυσι) και Νικολόπουλος (από τον σοβαρό τραυματισμό του στους χιαστούς), που μπορούν να δώσουν πολλές «λύσεις» κοντά στο καλάθι. Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε την προσθήκη του Περικλή Ταυρόπουλου στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή, που μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει «εγγύηση» τόσο στο μεταγραφικό κομμάτι, όσο και σε κάποιους άλλους τομείς. Χρόνος υπάρχει όπως και υπομονή. Θυμίζουμε ότι οι μεταγραφικές υποθέσεις έκλεισαν κοντά στα τέλη Σεπτέμβρη, με παίχτες από το «πάνω ράφι», όπως οι Χαλβατζής και Χρύσης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *