Ζάκυνθος

Μέχρι τις 27 Μάρτη οι αιτήσεις για τις θέσεις διοικητών στο Νοσοκομείο

 

Μέχρι και την Τετάρτη 27 Μάρτη έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αιτήσεις για την κάλυψη των θέσεων στη Διοίκηση των Νοσοκομείων της Χώρας και ένα νέο δεδομένο που πρέπει να τονιστεί είναι πως οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν δεν δύνανται να καταλάβουν θέση σε Φορέα της Υγειονομικής Περιφέρειας για την οποία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, εντός των ορίων του Νομού εντοπιότητάς τους.

Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει πως ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Ζακύνθου δε θα είναι Ζακυνθινός και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για τους διεκδικητές της θέσης από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο περιορισμός της εντοπιότητας δεν ισχύει για τους υποψηφίους των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και για τις διοικήσεις των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων της Χώρας.

Οι υποψήφιοι πρέπει είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή να κατέχουν αντίστοιχο αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών ιδρύματος του εξωτερικού. Θα συνεκτιμηθούν μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, με έμφαση στην διοίκηση, στα οικονομικά, στην πληροφορική μονάδων υγείας ή εμπειρία διοίκησης, με έμφαση στις μονάδες υγείας, καθώς και η γενικότερη κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση.

Τα δικαιολογητικά που οφείλουν να καταθέσουν οι υποψήφιοι είναι τα εξής :

(α) αίτηση (όπως στο συνημμένο υπόδειγμα της παρούσης),

(β) πλήρες βιογραφικό σημείωμα κατά το πρότυπο του Ευρωπαϊκού Βιογραφικού Σημειώματος

(γ) Υπεύθυνη Δήλωση (Ν. 1599/1986) περί μη ύπαρξης τελεσίδικης ποινικής καταδίκης.

Η αίτηση θα περιλαμβάνει :

(α) τα στοιχεία του αιτούντος,

(β) τη θέση για την οποία εκδηλώνεται ενδιαφέρον (διοικητής ή αναπληρωτής διοικητής), και

(γ) την Υγειονομική Περιφέρεια της επιλογής του υποψηφίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *