Ζάκυνθος

Αύριο οι δύο πρώτες πτήσεις τσάρτερ από την Ολλανδία

Οι δύο πρώτες πτήσεις τσάρτερ, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα γίνουν  από την Ολλανδία και η ημερομηνία άφιξης των  αεροσκαφών είναι αύριο 21 Απριλίου. Παραδοσιακά οι Ολλανδοί ανοίγουν τη σεζόν, αν και τα δύο τελευταία χρόνια οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους μπήκαν μπροστά και στην ουσία διεύρυναν τα όρια της τουριστικής περιόδου.

Η EasyJet  τώρα έχει δύο πτήσεις την εβδομάδα και μεταφέρει τουρίστες που επιλέγουν μέσω του διαδικτύου να κάνουν τις διακοπές τους στο νησί μας.

Τα τσάρτερ κάνουν αύριο την εμφάνισή τους στο νησί μας και μάλιστα με δύο πτήσεις από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα φτάσουν πάνω από 200 επιβάτες. Αυτοί είναι και οι πρώτοι τουρίστες που θα έλθουν με τσάρτερ εγκαινιάζοντας τη σεζόν του 2012.

Τώρα τα μάτια και το ενδιαφέρον του επιχειρηματικού κόσμου έχουν στραφεί στο αεροδρόμιο και αναμένουν τις αφίξεις αφού οι εκτιμήσεις όλου του χειμώνα δεν ήταν πολύ ευχάριστες και μιλούσαν για μειώσεις.

Εκείνο που διαγράφεται για το φετινό καλοκαίρι είναι μια μικρή μείωση στις αφίξεις από τις παραδοσιακές αγορές του νησιού μας με παράλληλη μείωση στις τιμές.

Οι προσπάθειες του επιχειρηματικού κόσμου έχουν στραφεί και σε άλλες κατευθύνσεις για να καταφέρουν να κλείσουν τα ανοίγματα που δημιουργήθηκαν από τις μειωμένες αφίξεις άλλων αγορών. Μία από αυτές είναι η έναρξη διαλόγου με πολλές και διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους και έλευση αεροπλάνων με άνοιγμα γραμμών από διάφορες περιοχές της Ευρώπης και όχι μόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *