Ζάκυνθος

Υπό την απειλή της λειψυδρίας ξανά η Ζάκυνθος αν δεν πληρωθεί η ΒΟΛΤΑΙΡΑ

Στην επικαιρότητα των επομένων ημερών θα έλθει το θέμα των οικονομικών υποχρεώσεων που έχει η ΔΕΥΑΖ για κατανάλωση ρεύματος καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου να έχουμε νέο κύκλο προβλημάτων με διακοπές ηλεκτροδότησης.

Με δεδομένο ότι η απόφαση του Δικαστηρίου με την προσωρινή διαταγή που έδωσε στην εταιρεία πάροχο ΒΟΛΤΑΙΡΑ, για να μην σταματήσει η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στα αντλιοστάσια και καθώς ο χρόνος εκπνέει τις επόμενες εβδομάδες, η ΔΕΥΑΖ οφείλει να τακτοποιήσει τις οφειλές της και να τηρήσει την δέσμευση που ανέλαβε ενώπιον του Δικαστηρίου.

Η εν λόγω πληροφορία έγινε γνωστή μέσω των διευθυντικών στελεχών της ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ που χτύπησαν καμπανάκι ώστε να μην προκύψει θέμα έλλειψης νερού μέσα στις καυτές ημέρες του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Ήδη έχει ενημερωθεί ο Βουλευτής του νομού που γνωστοποίησε το θέμα για να πληρωθούν οι οφειλές της ΔΕΥΑΖ στη ΒΟΛΤΑΙΡΑ.

3 σχόλια

  1. Πάλι τα ίδια! Βαρεθήκαμε πιά! Δώστε λύση οριστική όλοι οι παράγοντες του νησιού! Ο απλός πολίτης νερό πληρώνει και κάθε λίγο των απειλούν ότι δεν θα έχει νερό> Νισάφι πιά!

  2. Όπως είπε και ενας Ζακυνθινός: “θα το πιούμε μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι του σφάλματος μας”!

  3. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΔΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΒΥΤΙΟ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *