Ζάκυνθος

Υλοποιούνται έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, ανακοίνωσε ο Βουλευτής

 Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων στο ρέμα Τσιρογιάννη με την πρόσφατη υπογραφή της σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης του έργου, που επιτεύχθηκε μετά από σειρά συναντήσεων, που είχε στο Υπουργείο Υποδομών  ο Βουλευτής Διονύσης Ακτύπης, ήδη από τον Νοέμβριο του 2019.

Ο Βουλευτής Ζακύνθου δήλωσε σχετικά:  «Πλέον, τόσο ο στρατηγικός σχεδιασμός (master plan) αντιπλημμυρικών έργων Ζακύνθου όσο και το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας, στο σημείο που υπάρχει το ρέμα “Τσιρογιάννη”, μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης, αφού οι σχετικές εργασίες πρόκειται να ξεκινήσουν αμέσως μετά την εκπόνηση των μελετών.

   Προχωράμε στη διαμόρφωση και υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου και αναλυτικού σχεδιασμού αντιπλημμυρικής προστασίας για τη Ζάκυνθο.

   Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον  Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κύριο Κ. Καραμανλή καθώς και τον Υφυπουργό Υποδομών κύριο Γ. Καραγιάννη για την καθοριστικής σημασίας συμβολή τους στην υλοποίηση των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στο νησί μας και τη συνολική στήριξή τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *