Ζάκυνθος

Ξεκίνησαν τα δρομολόγια από το Σχινάρι Βολιμών στην Πεσσάδα της Κεφαλονιάς

Από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στη γραμμή που συνδέει τη Ζάκυνθο με την Κεφαλονιά και συγκεκριμένα το λιμάνι του Αγίου Νικολάου των Βολιμών με το λιμάνι της Πεσσάδας.

Καθημερινά γίνονται δύο δρομολόγια, το πρωί και το απόγευμα, τα οποία εξυπηρετούν τους επιβάτες αλλά και τουρίστες που κάνουν ημερήσιες εκδρομές.

Με δηλώσεις του ο ναυτικός πράκτορας Κίμων Σωτηρόπουλος επεσήμανε τα εξής:

«Όπως κάθε χρόνο, τα τελευταία 35 χρόνια, έτσι και φέτος στις 20/5/22, ξεκίνησαν τα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής γραμμής Ζακύνθου-Κεφαλονιάς με το F/B ΙΑΣΩΝ, πρωί και απόγευμα, για να μπορεί κάποιος ακόμα και μονοήμερη εκδρομή να πάει στην Κεφαλονιά.

Η κίνηση αναμένεται αυξημένη μεταξύ των δυο νησιών , γι αυτό όποιος ενδιαφέρεται να ταξιδέψει, να επισκεφτεί το πρακτορείο μας που βρίσκεται στην πόλη της Ζακύνθου στη διεύθυνση Κ. Λομβάρδου 8 (τηλ:2695023984)  για να εκδώσει τα εισιτήριά του τουλάχιστον 1-2 μέρες νωρίτερα, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθεί».

Επιπλέον ο κ. Σωτηρόπουλος με αφορμή το χαμό του ιδρυτή της εταιρείας Κωνσταντίνου Χιώνη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή,  προδομένος από την καρδιά του, είπε στον –Ε-: «Όσο δύσκολο και αν είναι για εμάς, λόγω της απώλειας του ΚΩΣΤΑ ΧΙΩΝΗ,  ιδρυτή και επικεφαλής  του πρακτορείου μας για τα τελευταία 60 χρόνια, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το έργο του».

Οι ώρες των δρομολογίων είναι:

 ( ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ  –   ΠΕΣΑΔΑ)

(20/5 – 3/6   ΕΚΤΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗΣ)

 ΩΡΕΣ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ 
ΑΠΟ  ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ:   09:45    &   19:45
ΑΠΟ    ΠΕΣΑΔΑ  :    07:45    &   18:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *