Ζάκυνθος

Το Νοσοκομείο Ζακύνθου επισκέπτεται η αν. υπουργός Υγείας Μ. Γκάγκα

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα επισκέπτεται τη Ζάκυνθο και αύριο Σαββάτο 21 Μαΐου θα  εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στα πλαίσια του εορτασμού της Ένωσης των Επτανήσων με την Μητέρα Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αν. Υπουργός Υγείας αυτή την ώρα βρίσκεται στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και θα μιλήσει με τη διοίκηση και με τους εργαζομένους για τα προβλήματα που υπάρχουν, για την αντιμετώπιση της πανδημίας τα δύο χρόνια του κορονοϊού και για τις ελλείψεις σε γιατρούς σημαντικών ειδικοτήτων.

Η κ. Γκάγκα έφτασε στο νησί μας με το πλοίο της γραμμής και αυτή την ώρα είναι στο χώρο του Νοσοκομείου. Μαζί της θα είναι εκπρόσωποι της Υγειονομικής Περιφέρειας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου σε ανακοίνωσή της επισημαίνει: Η κα Γκάγκα θα βρεθεί στο νησί μας, σε μια ιδιαίτερη συγκυρία διότι πέραν των ζητημάτων με τον covid-19 μετέχει και στην Επιτροπή διαβούλευσης για την σημαντική άμεση ενίσχυση με μόνιμο προσωπικό, νοσηλευτών και γιατρών, στα περιφερειακά νοσοκομεία και κυρίως εκείνα των Ιονίων Νήσων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *