Ζάκυνθος

Θόδωρος Γαλιατσάτος: Εκβιάζεται ο Δήμαρχος

Αναφορά στην υπόθεση της σύμβασης Δήμου και Περιφέρειας για την παραλία του Αργασίου έγινε από τον τέως Περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλιατσάτο που σε ανακοίνωσή του για τα τεκταινόμενα στη Ζάκυνθο αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ο δήμαρχος εκβιάζεται δημόσια από θεσμικά πρόσωπα ( βουλευτής, αντι-περιφερειάρχες) να αποδεχτεί την μεταφορά της εκτέλεσης έργου της αρμοδιότητας του (ανάπλαση παραλίας Αργασίου) στην Περιφέρεια, με ανύπαρκτη στην ουσία δικαιολογία. Πρωτοφανής ενέργεια στο επίπεδο της Αυτοδιοίκησης, εισάγει νέα ήθη.

Θέση μας: το έργο πρέπει να κατασκευαστεί από την υπηρεσία που το μελέτησε, εν προκειμένω την τεχνική υπηρεσία του δήμου. Η αδικαιολόγητη και χωρίς προφανή λόγο «αγωνία» της περιφερειακής αρχής να αναλάβει το έργο δεν συνάδει με την συνεχή επίκληση της αδυναμίας  να υλοποιήσει τα δικά της έργα λόγω έλλειψης προσωπικού και την καταφυγή της σε  εταιρείες τύπου ΔΕΠΑΝ»

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Προέδρου της κοινότητας Α. Κοτσώνη.

«Για να το πω χωριάτικα δεν είναι ότι τόσα χρόνια έρχονταν τα εκατομμύρια με τα τσουβάλια και τώρα κοιτάμε να τα διώξουμε. Ας δούμε τι πήρε η Ζάκυνθος όλα αυτά τα χρόνια από την Περιφέρεια» ανέφερε και  αναρωτήθηκε τι έργο έγινε από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή 

ermisnewsroom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *