Ζάκυνθος

Τα Υπουργεία Εξωτερικών και Τουρισμού στηρίζουν την παρουσία και τις εκδηλώσεις της ΠΙΝ στην “EXPO DUBAI 2020”

Η Ελληνική Πρεσβεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει θέσει υπό την αιγίδα της τις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και συνεργάζεται για την επιτυχία τους, ενώ η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και δημόσιας Διπλωματίας μεταδίδει καθημερινά τις δραστηριότητες της Περιφέρειας εντός του Ελληνικού Περιπτέρου, σε όλα τα δίκτυα του απόδημου ελληνισμού.

Η εκδήλωση με θέμα “Τα Ιόνια Νησιά champions (πρωταθλητές) στον βιώσιμο τουρισμό, τον πολιτισμό, την αυθεντικότητα και την πολυτέλεια” θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο του περιπτέρου την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 το απόγευμα, ενώ θα ακολουθήσει γαστρονομικό δείπνο με χαρακτήρα Ιονίου.

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Τουρισμού ΟλυμπίαΑναστασοπούλου θα μεταφέρει τον χαιρετισμό του Υπουργού Τουρισμού κυρίου Βασίλη Κικίλια και θα αναφερθεί στην στρατηγική του Ελληνικού Τουρισμού, την ανάπτυξη και τις επενδυτικές ευκαιρίες.

Ο Εμίρης του Dubai, Σείχης Μοχάμεντ ιμντ Ρασίντ Αλ Μακτουμ, επισκέπτεται το ελληνικό περίπτερο

Συμμετέχουν στην εκδήλωση για την παρουσίαση των επιδόσεων των Ιονίων Νήσων οι τουριστικές επιχειρήσεις με ιδιοκτήτες και εκπροσώπους τους.

  • Από την Κέρκυρα: Kontokali Bay, Ikos resorts, Domes resort, Miramare, ANGSTANA, ORIENT Villas.
  • Από  Ζάκυνθο: Ξένος Group και Contessina Hotels

Συμμετέχουν επίσης οι Καθηγητές Φοίβος Μυλωνάς και Ναούμ Μυλωνάς από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και Ομάδα εκπροσώπων από την Εταιρεία Fraport.

Ειδικές συναντήσεις με αεροπορικές εταιρείες και τουριστικά πρακτορεία θα επακολουθήσουν τις επόμενες δυο ημέρες.

“Για πρώτη φορά η Περιφέρεια συμμετέχει σε Διεθνή Έκθεση και για πρώτη φορά Περιφέρεια, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή και την ανάπτυξή της”, δηλώνει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *