Ζάκυνθος

Τα τέλη της εβδομάδας ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση της Τερτσέτη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Τερτσέτη στην πόλη, καθώς μία κεντρική αρτηρία έχει κλείσει και έχει δημιουργήσει σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα. Ωστόσο το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τη δημοτική αρχή καθώς ο εργολάβος εργάζεται με γρήγορους ρυθμούς και άψογο αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρο Κακολύρης δήλωσε στον –Ε- ότι ήταν εκ των ον ουκ άνευ η υλοποίηση αυτού του έργου, καθώς ο δρόμος είχε χρόνια να επισκευαστεί και ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Υποσχέθηκε όμως ότι σε λίγες ημέρες θα παραδοθεί στην κυκλοφορία. Ο κ. Κακολύρης ζήτησε από τους συμπολίτες μας και όσους άλλους χρησιμοποιούν το δρόμο να κάνουν λίγη υπομονή γιατί σε ένα τουριστικό νησί οι υποδομές πρέπει να είναι καλές και ειδικά οι δρόμοι πρέπει να είναι ασφαλείς.

Σημειώνεται πως έχει ήδη ασφαλτοστρωθεί ένα μεγάλο μέρος της Τερτσέτη προς την πλατεία των Αγίων Σαράντα και σήμερα θα ξεκινήσει το άλλο τμήμα, προς την αντίθετη πλευρά και τα Δικαστήρια.

Τα έργα ξεκίνησαν από το πρωί της Δευτέρας με το κλείσιμο του δρόμου και την αφαίρεση του παλιού και φθαρμένου ασφαλτοτάπητα.

Η Αστυνομία έστειλε ανακοίνωση πριν από λίγες ημέρες και επισημαίνει:

 Σύμφωνα με αυτά που τίθενται σε ισχύ  απαγορεύεται η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία επί της οδού Τερτσέτη και από τις δύο πλευρές του δρόμου, από τη συμβολή της με την οδό Καποδιστρίου μέχρι την οδό Κοκκίνη.

Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται ως εξής:

  • Από την οδό Φιλικών δια μέσου της οδού Καποδιστρίου
  • Από  την οδό Κολυβά διαμέσου των οδών Καποδιστρίου και Φιλικών
  • Από την οδό Μοθωναίου μέχρι το παλιό Νοσοκομείο (με εξαίρεση τα οχήματα των κατοίκων της περιοχής).

Η απόφαση αυτή θα ισχύει μέχρι τις 20 Μαΐου.

Την εφαρμογή της απόφασης έχει η Τροχαία και τη σήμανση αναλαμβάνει η εργολήπτρια εταιρεία.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *