Ζάκυνθος

Συνεχίζεται σήμερα 17 Οκτωβρίου η δίκη για τη δολοφονία της Χρ. Κλουτσινιώτη στο Εφετείο Πατρών

Ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών η δίκη για την δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, που έγινε στον Άγιο Σώστη Λιθακιάς στις 9 Ιουνίου 2020. Το κατηγορητήριο αφορά και την απόπειρα δολοφονίας του Ντίμη Κορφιάτη, ο οποίος τελικά δολοφονήθηκε μετά από αρκετούς μήνες. Η δίκη που θα συνεχιστεί σήμερα και διεξάγεται με πολύ αυστηρά μέτρα ασφάλειας.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται συνολικά 8 άτομα, τα οποία βαρύνονται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της φυσικής και ηθικής αυτουργίας αλλά και της συνέργειας σε ανθρωποκτονία.

Συνολικά θα κληθούν για να καταθέσουν 28 μάρτυρες.

Την πρώτη ημέρα κλήθηκε να καταθέσει η μητέρα της δολοφονημένης Χριστίνας, Αικατερίνη Κλουτσινιώτη, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για τα αμαρτήματα και τα λάθη. Είμαι εδώ για την μνήμη του παιδιού μου», τονίζοντας το πόσο δύσκολο είναι για την ίδια να ζει χωρίς το παιδί της, ενώ γυρίζοντας προς το εδώλιο των κατηγορουμένων, απευθύνθηκε κατά πρόσωπο στον άνθρωπο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την κόρη της, λέγοντάς του: «Τι σου έκανε; Τι πρόβλημα σου δημιούργησε και έκρινες ότι δεν έπρεπε να ζήσει μια μάνα τριών παιδιών;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *