Ζάκυνθος

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τη δράση του Βουλευτή Α. Πάτση

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ άνοιξε στη Ζάκυνθο με αφορμή το σκάνδαλο με το βουλευτή Γρεβενών Αν. Πάτση. Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση της ΝΕ ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση ενώ η ΝΔ κάνει λόγο για άκρατο λαϊκισμό.

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ από την πρώτη στιγμή βγήκε ανοικτά και κατήγγειλε στο ζακυνθινό λαό, τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση, ως χαρακτηριστικό δείγμα καθεστωτικών και πελατειακών αντιλήψεων στην άσκηση της εξουσίας.

Αντί οποιασδήποτε απάντησης, εμφανίστηκε σε τοπικό ραδιόφωνο ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ, να καθυβρίζει  και να ειρωνεύεται με απαξιωτικά και χυδαία σχόλια  τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Νίκο Ανδρουλάκη. 

Καλούμε τον βουλευτή Ζακύνθου και τα μέλη της Ν.Ε της ΝΔ, να τοποθετηθούν δημόσια και ξεκάθαρα για το αν τα όσα υβριστικά και άθλια ακούστηκαν για τον Νίκο Ανδρουλάκη και στελέχη της Ν.Ε Ζακύνθου, τους εκφράζουν.

Την ώρα που χιλιάδες έλληνες δανειολήπτες αγωνιούν και γονατίζουν, αγανακτισμένοι για αυτούς που κερδοσκοπούν στις πλάτες τους, εμείς δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στον μοναχικό κατήφορο που επέλεξαν.

Τα ερωτήματά τα δικά μας, αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας αφορούν, παραμένουν και ζητούν πειστικές απαντήσεις:

Η επίσκεψη του  ήδη διαγραφέντα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Πάτση στη Ζάκυνθο, ήταν άσχετη με τις δραστηριότητές του;

Υπάρχουν ζακυνθινοί δανειολήπτες, μέσα στους οφειλέτες κόκκινων δανείων του Πάτση, που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους;

Ποιος και Γιατί επί 3 ολόκληρα χρόνια κάλυπτε τον Πάτση, αφού όπως αποδείχθηκε όλοι  στη Νέα Δημοκρατία γνώριζαν τις επαγγελματικές δραστηριότητές του;

Αναμένουμε απαντήσεις.

Ανακοίνωση ΝΔ

Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε  μια ακόμη προσπάθεια της αντιπολίτευσης να εργαλειοποιήσει ένα θέμα της επικαιρότητας, δείγμα έλλειψης πολιτικών που μπορούν να παράξουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών.

Αφού απέτυχε το χυδαίο εγχείρημα των προηγούμενων εβδομάδων να ταυτιστεί η ΝΔ με τα όσα φρικτά συνέβησαν στην υπόθεση του Κολωνού, τώρα σειρά έχει το θέμα Πάτση. Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ  μια ολόκληρη παράταξη ταυτίζεται με τις πράξεις ενός βουλευτή της. Όχι λοιπόν! Οι πράξεις του κυρίου Πάτση δεν συνάδουν με τις αξίες της παράταξής μας, και γι’αυτό ο κύριος Πάτσης διεγράφη άμεσα με εντολή του Κ. Μητσοτάκη, διαγραφή την οποία η κυβέρνηση δεν θα πάρει πίσω όπως έκανε ο κύριος Τσίπρας στη υπόθεση Κουρουμπλή.

Στελέχη της αντιπολίτευσης στη Ζάκυνθο -αξιωματικής και μη- έσπευσαν να δημιουργήσουν σενάρια με αφορμή μια φωτογραφία από την επίσκεψη του κ. Πάτση στη Ζάκυνθο κατά την κοπή της πίτας του Κόμματος το 2020.

Έφτασαν στο σημείο να ρωτούν τον Βουλευτή κ. Ακτύπη και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ κ. Καρδιανό, αν γνωρίζουν ποιοι Ζακυνθινοί έχουν κόκκινα δάνεια!

Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν  πιστεύει ότι ο Βουλευτής και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ  γνωρίζουν ποιοι πολίτες  έχουν κόκκινα, πράσινα η κίτρινα δάνεια. 

Τους λαϊκιστές όμως δεν τους αφορά η αλήθεια, αλλά η δημιουργία εντυπώσεων. Γ’αυτο και επιδιώκουν με οποιοδήποτε τρόπο να στρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Λες και μπορεί κανείς να τους πάρει στα σοβαρά όταν στα αλήθεια αυτό που λένε είναι το εξής : «όταν φωτογραφίζεσαι με κάποιον όχι μόνο γνωρίζεις όλες τις πράξεις και παραλείψεις του, καθώς και τα μύχια της ψυχής του, αλλά επιπλέον συμφωνείς, τα επικροτείς και κάνεις κι εσύ τα ίδια».

Στα σοβαρά όμως τώρα, η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει αποδείξει ότι διαθέτει το θάρρος και τη βούληση  να αποδίδει ευθύνες εκεί που αυτές προκύπτουν, και να μην καλύπτει κανέναν πολιτικό που δεν ασπάζεται τις υψηλές της αξίες.

Τα στελέχη της αντιπολίτευσης, δυστυχώς και στο νησί μας, αποδεικνύουν άλλη μια φορά ότι είναι άξιοι συνεχιστές του Αυριανισμού.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *