Ζάκυνθος

Συνάντηση Ακτύπη με τον τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση του νησιού μας

Συνάντηση με τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, είχε ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης.

Κεντρικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε ασφαλώς η ενίσχυση του νησιού μας με την απαιτούμενη αστυνομική δύναμή δοθέντος πως το φετινό καλοκαίρι το νησί μας αναμένεται να δεχθεί εξαιρετικά μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως ήδη από το καλοκαίρι του 2021 η Ζάκυνθος ενισχύθηκε σημαντικά και μάλιστα με 120 αστυνομικούς σε συνέχεια της αντίστοιχης δέσμευσης Βουλευτή Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη.

Ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά,

«Αφού συνεχάρη τον Αντιστράτηγο κύριο Σκούμα για την ανάληψη των νέων τουκαθηκόντων και του ευχήθηκα να έχει μια καλή και παραγωγική θητεία συζήτησα μαζί του διεξοδικά για όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν τη Ζακυνθινή κοινωνία και σχετίζονται με την εγκληματικότητα.

Με τον Αρχηγό συμφωνήσαμε πως θα συνεχίσουμε την εφαρμογή του ολοκληρωμένου σχεδίου καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος με κεντρικό άξονα την ενίσχυση της δυναμικότητας του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου και την καλύτερη οργάνωσή του.

Είναι αδιαμφισβήτητο πως τόσο για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όσο και για εμένα προσωπικά η πάταξη κάθε μορφής εγκληματικότητας αποτελεί κεντρικό στόχο και ξεκάθαρη επιλογή».

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *