Ζάκυνθος

Συγκέντρωση και συζήτηση με κατοίκους στο πλάτωμα του “ναυαγίου” οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πλάτωμα του Ναυαγίου στις Βολίμες οργανώνει σήμερα Τρίτη στις 6 το απόγευμα η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία τριμελούς αντιπροσωπείας του κόμματος που την αποτελούν η  η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου, με τον αναπληρωτή τομεάρχη Τουρισμού, βουλευτή Κέρκυρας Αλέξανδρο Αυλωνίτη, και τον πρώην περιφερειάρχη και επικεφαλής της ‘ΑΝΑΣΑ’ Θεόδωρο Γαλιατσάτο.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους της περιοχής. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΕΡΜΗ και στην Αγγελική Ξενόφου,  ο αναπληρωτής τομεάρχης Τουρισμού, βουλευτής Κέρκυρας Αλέξανδρος Αυλωνίτης δήλωσε  ότι “είναι απολύτως βέβαιο πως χρειάζονται θεσμικές παρεμβάσεις στην παραλία του Ναυαγίου, αλλά και προστασία του πλοίου. “Το ερώτημα είναι τί λεφτά χρειάζονται για να γίνει αυτό και ποιός θα τα διαχειριστεί. Επίσης ποιός θα διαχειριστεί το Ναυάγιο ως τουριστικό προορισμό μεγίστου ενδιαφέροντος, όπως όλοι γνωρίζουν. Εξελίσσεται και το άλλο σοβαρό θέμα με τα δικαστικά χαρακτηριστικά και αφορά στο πάνω μέρος του γκρεμού. Αυτά τα ζητήματα θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε στην επίσκεψή μας και να σας πούμε τις θέσεις μας και τις απόψεις μας. Από την αρχή που προέκυψε το θέμα, το κόμμα μας και η κυβέρνηση είχε πάρει με σαφή τρόπο θέση υπέρ των κατοίκων των ορεινών” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αυλωνίτης. 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κλιμακίου περιλαμβάνει ακόμα Συνάντηση με τον δήμαρχο Ζακυνθίων κ. Νικήτα Αρετάκη, στο Δημαρχείο Ζακύνθου. 

Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς της Ζακύνθου και συνάντηση με τους μητροπολίτες κ.κ Ζακύνθου Διονύσιο και Δωδώνης Χρυσόστομο, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Ζακύνθου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *