Ζάκυνθος

Στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ ο Βουλευτής για την αστυνόμευση του νησιού

Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Βουλευτή Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνο Σκούμα στην οποία συμμετείχε και το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος αυτής Κ. Καραγκούνης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Α. Πολύζος. 

   Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, ο Βουλευτής εξέφρασε στον Αρχηγό τις ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα της Ζακυνθινής κοινωνίας για ενίσχυση της αστυνόμευσης και την εφαρμογή ενός εμπεριστατωμένου σχεδίου για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στο νησί μας.

   Κατόπιν το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου ενημέρωσε τον Αρχηγό για τα  προβλήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Ζακύνθου, τα οποία, όπως συμφωνήθηκε, θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψιν, ενώ είναι σημαντικό να διερευνηθούν σοβαρές και ουσιαστικές λύσεις, ώστε τα προβλήματα αυτά να πάψουν να υφίστανται.

   Παράλληλα, συζητήθηκε κατά την εν λόγω συνάντηση και η ανάγκη αύξησης των οργανικών θέσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου καθώς και το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για αναδιάταξη των υφιστάμενων οργανικών θέσεων.

   Ο Αρχηγός από την πλευρά του άκουσε με προσοχή όλα τα ζητήματα τα οποία του τέθηκαν και δεσμεύθηκε να εξετάσει κάθε περιθώριο επίλυσής τους.

Ένα σχόλιο

  1. Ο αρχηγός θα μας γράψει εκεί που ξέρει όπως μας έγραψε και ο υπουργός και θα μείνουν οι υποσχέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *