Ζάκυνθος

Σήμερα στο Εφετείο Πατρών συνεχίζεται η δίκη για το φόνο του Μπακαρί Χέντερσον

Σήμερα Τρίτη 31 Μαΐου θα συνεχιστεί η δίκη για το θάνατο του Αμερικανού τουρίστα, Μπακαρί Χέντερσον στο Λαγανά το 2017, και η οποία εξετάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνουν πατρινά μέσα ενημέρωσης και ιστοσελίδες, «θα είναι η 4η φορά από τις αρχές του 2022 που η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει μετά από διακοπή για διάφορους λόγους. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε προγραμματιστεί αρχικά να ξεκινήσει στις 23 Ιανουαρίου, αναβλήθηκε για τις 11 Μαρτίου, μετατέθηκε για τις 10 Μαΐου και τελικά ορίστηκε για την Τρίτη 31 Μαΐου.

Μάλιστα στην τελευταία αναβολή οι γονείς του άτυχου φοιτητή δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους μόλις άκουσαν από το Δικαστήριο πως δεν θα συνεδριάσει, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί εξαιτίας κωλύματος συνηγόρου υπεράσπισης».

Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί  η δίκη θα συνεχιστεί με την εξέταση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελικής Τσιόλα αλλά και του τεχνικού συμβούλου Γρηγορίου Λέων που έχει ορίσει η πλευρά της υπεράσπισης. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *