Ζάκυνθος

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2022 στο Π.Σ. – 2.000.000€ για Κλειστό Γυμναστήριο στο Δημοτικό Στάδιο

Τον προϋπολογισμό του 2022 ψήφισε σε Ειδική Συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων.  Προφανώς αυτή θα είναι και η τελευταία συνεδρίαση του 2021 που το Περιφερειακό μας δίνει ενημέρωση καθώς η συνεδρίαση έγινε με τηλεδιάσκεψη σε μια δύσκολη λόγω καιρικών συνθηκών ημέρα.

«Ορθολογικός, ρεαλιστικός και ισοσκελισμένος ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα υποδομής για την Ζάκυνθο» δήλωσε στον –Ε- η Αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Μοθωναίου.

Μεταξύ των έργων τα οποία ψηφίστηκαν είναι και τα ακόλουθα:

Η κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στο Δημοτικό Στάδιο, με το ποσό των 2.000.000€, η ασφάλεια του οδικού δικτύου με το ποσό του 1.000.000€, και οι μελέτες για την αποκατάσταση της γέφυρας του Αργασίου με το ποσό των 74.400€.

Επίσης είναι ο  εξωραϊσμός και η μετατροπή του ημιτελούς ναού Ευαγγελιστρίας Κάτω Γερακαρίου σε Πολιτιστικό Χώρο με κόστος 74.400€.

«Συνεχίζου με το έργο μας με τη στήριξη της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και με εργαλείο τον Προϋπολογισμό του 2022, ο οποίος έχει ισχυρό αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόσημο. Συνεχίζουμε να υπηρετούμε τους πολίτες της Ζακύνθου και δουλεύουμε για την ανάπτυξη του τόπου μας» είπε μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Μοθωναίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *