Ζάκυνθος

Πρόεδρος ΚΤΕΛ: Κάθε μία ώρα έχει δρομολόγιο για τις τουριστικές περιοχές της Ζακύνθου

Ικανοποιημένος από την αύξηση της κίνησης στα τοπικά δρομολόγια δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ζακύνθου Διονύσης Κακολύρης ο οποίος μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως άμεσα θα εφαρμοστεί η νέα μέθοδος τηλεματικής για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

«Αρχίζουμε να πηγαίνουμε καλά στα εσωτερικά δρομολόγια καθώς μέχρι τώρα ο κόσμος ήταν κλεισμένος μέσα στα ξενοδοχεία και δεν έκανε μετακινήσεις.  Οι τουρίστες πήγαιναν μόνο με τις εκδρομές που είχαν αγοράσει οι εταιρείες. Εδώ και μία εβδομάδα τα πράγματα άλλαξαν και έχουμε καλές πληρότητες. Γίνεται προσπάθεια να αλλάξουμε τις χαμηλές πληρότητες που είχαμε το προηγούμενο διάστημα μέχρι τα μέσα Ιουνίου» είπε ο κ. Κακολύρης και συμπλήρωσε: «Τώρα σε αριθμό δρομολογίων θέλουμε να φτάσουμε το καλοκαίρι του 2019. Μάλιστα επειδή βλέπουμε πως η κίνηση ανεβαίνει τώρα βάζουμε επιπλέον δρομολόγια. Είμαστε κοντά στο να φτάσουμε το 2019. Σχεδόν κάθε μία ώρα έχει δρομολόγιο  ενώ μπήκαν και τα βραδυνά που είναι στις 10 μ.μ. Αυτά όσον αφορά τα τοπικά δρομολόγια καθώς στα υπεραστικά δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο. Μετά τον κορονοϊό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τέτοια εποχή το 2019 είχαμε 5-6 λεωφορεία από την Αθήνα και τώρα έχουμε  τρία».

Εκσυγχρονισμός

Για το θέμα του εκσυγχρονισμού του ΚΤΕΛ ο Πρόεδρος ενημέρωσε για τα εξής: «Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση της τηλεματικής που θα δώσει μεγάλη ώθηση στα δρομολόγια γιατί θα δίνουμε συνέχεια πληροφορίες σε κάθε στάση ειδικά για τα τουριστικές περιοχές. Ο επιβάτης θα μπορεί να γνωρίζει τον ακριβή χρόνο που θα περάσει από τη στάση το λεωφορείο αλλά και να αγοράσει το εισιτήριό του μπέσα από την εφαρμογή που θα έχουμε. Η εποχή είναι δύσκολη αλλά θεωρώ ότι μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσουμε και από την επόμενη εβδομάδα θα το λειτουργήσουμε.

Τώρα το καλοκαίρι θα γίνεται μόνο στις τουριστικές περιοχές και από το φθινόπωρο θα επεκταθεί στην υπόλοιπη Ζάκυνθο και στα υπεραστικά δρομολόγια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *