Ζάκυνθος

Πλήρης αναδιάρθρωση του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομίας

Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται τον τελευταίο καιρό στους κόλπους της τοπικής αστυνομίας κατά τρόπο αθόρυβο και μεθοδικό και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά την αλλαγή της διοίκησης της τοπικής αστυνομίας με την προαγωγή και αναβάθμιση του κ. Αθανασίου Τσάτσαρη ως Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνση Αχαϊας, νέος Δ/ντής Ζακύνθου ανέλαβε ο μέχρι πρότινος αστυνομικός Δ/ντής Σάμου Ανδρέας Τσαπικούνης.

Παράλληλα με την αλλαγή αυτή τοποθετήθηκε νέος Διοικητής Ασφάλειας  και επήλθε πλήρης αναδιοργάνωση του Τμήματος Ασφαλείας με στελέχη που αποσπάστηκαν από άλλες περιφερειακές υπηρεσίες και έχουν ήδη μετακινηθεί στη Ζάκυνθο.

Οι ανακατατάξεις αυτές στο Τμήμα Ασφαλείας έχουν επέλθει ως συνέπεια διαφόρων υπηρεσιακών εκθέσεων που εκτιμούν ότι οι συνθήκες αστυνόμευσης  στο νησί της Ζακύνθου χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση με την προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό της διακίνησης των ναρκωτικών.

Με αφορμή δε το επικείμενο καλοκαίρι και τα περιστατικά βίας και εγκληματικότητα που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια στο νησί ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν εφιστήσει την προσοχή στην πολιτική ηγεσία του αρμοδίου υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την λήψη πρόσθετων μέτρων ενίσχυσης σε ειδικευμένο προσωπικό κατάλληλο να χειριστεί τέτοια ζητήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *