Ζάκυνθος

Πλιάτσικο “γαλάζιων τρωκτικών” στο Νοσοκομείο Ζακύνθου καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει πως “τα λαμόγια των γαλαζιων ακρίδων οργιάζουν και στο νοσοκομείο Ζακύνθου, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ τους καλύπτει”,

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το νοσοκομείο Ζακύνθου βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της κόντρας της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την κυβέρνηση και τον Βουλευτή, Δ. Ακτύπη, αυτή τη φορά μετά από ανάρτηση που έκανε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην Υπουργός Υγείας και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ.Πολάκης κατήγγειλε ότι υπάλληλος το 2010 προσελήφθη στο νοσοκομείο ως βοηθός θαλάμου, το 2021 μετατάχθηκε σε θέση θυρωρού και το 2022 ανέλαβε με απευθείας ανάθεση (η επιχείρησή του) εργολαβία για οικοδομικές εργασίες στο νοσοκομείο.

Η ανάρτησή του έχει ως εξής: «Τα λαμόγια των γαλάζιων ακρίδων οργιάζουν και στο νοσοκομείο ΖΑΚΥΝΘΟΥ. Προσλαμβάνεται το 2010 ως Βοηθός θαλάμου.
Μετάταξη το 2021 σε θέση θυρωρού νυχτοφύλακα για λόγους Υγείας
ΚΑΙ το 2022… 55.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση (πρόσκληση ενδιαφέροντος) από το Νοσοκομείο για να εκτελέσει ως εργολάβος με την επιχείρησή του οικοδομικές εργασίες στο Νοσοκομείο που ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!!! Ο νόμος απαγορεύει τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων σε οποιαδήποτε μορφή εταιρείας.
Έχει δώσει το σήμα το Μαξίμου και τρώνε όλα τα λαμόγια παντού από άκρο σε άκρο της χώρας! ΠΛΕΥΡΗ και ΓΚΑΓΚΑ ακούτε;;;; Διονύση Ακτύπη, βουλευτή Ζακύνθου της ΝΔ και γιατρέ του νοσοκομείου, τι λες;;;»

Η ανάρτηση του πρώην Υπουργού περιλαμβάνει τα ΦΕΚ διορισμού και μετάταξης, καθώς και τη σύμβαση για την ανάθεση του έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *