Ζάκυνθος

Πάσχα: Μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και συνωστισμός στους δρόμους της Πόλης

Δύο χρόνια μετά την πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα, οι τελετές της Μεγάλης εβδομάδας και η γιορτή της Αναστάσεως υπήρξαν το εφαλτήριο της επιστροφής στην κανονικότητα για ντόπιους και επισκέπτες που έζησαν και χάρηκαν τις θρησκευτικές παραδόσεις των ημερών μέσα σε μια ωραία ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.
Για πρώτη φορά μετά το 2019 είχαμε τόση μεγάλη προσέλευση επισκεπτών  στη Ζάκυνθο από την Αθήνα και διάφορες άλλες πόλεις της επικράτειας, παράλληλα με τις επισκέψεις εκατοντάδων αλλοδαπών τουριστών που ήδη κάνουν τις διακοπές τους σε ορισμένα τουριστικά θέρετρα του νησιού μας.


Οι γιορτές κορυφώθηκαν από το Θρήνο της Μεγάλης Παρασκευή έως το βράδυ της Αναστάσεως του Μεγάλου Σαββάτου σε δεκάδες εκκλησίες σε Πόλη και χωριά και από χθες Κυριακή του Πάσχα γλέντια και πανηγύρια έχουν στηθεί σε όλο το νησί.


Μεγάλος συνωστισμό έχει ήδη παρατηρηθεί εντός της Πόλεως με αποτέλεσμα τις ώρες αιχμής να είναι δύσκολη η κυκλοφορία των οχημάτων, εξαιτίας των έργων που γίνονται επί της οδού Ταβουλάρη και επί της οδού Φιλικών. 
Για το λόγο αυτό συνιστάται στους οδηγούς των αυτοκινήτων που κινούνται από και προς την Πόλη να είναι προσεκτικοί, να αποφεύγουν την οδό Φιλικών και να σταθμεύουν στην περίμετρο της πόλης διότι δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης εντός της Πόλεως.
ermisnewsroom

2 σχόλια

  1. KAI TOU XRONOU PATRIOTES ZAKINTHINOI. XRISTOS ANESTI.
    MBRAVO. APODIXATE OTI H ORTHODOXIA MAS EINAI PANTA PARON KAI @[email protected] TA ANTHROPINA METRA……!
    MARLA USA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *