Ζάκυνθος

Oι υποψήφιοι για την εκλογή νέου Γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ


Με αρκετή δόση ανανέωσης αλλά και με την παρουσία ορισμένων από τα βαριά ονόματα του παλιού ΠΑΣΟΚ εκλέχτηκε η νέα Νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο.

Αναμέσα τους η Αρετή Βυθούλκα, ο Γιάννης Κομιώτης και ο Δημήτρης Βετζάγιας.  Στα νέα πρόσωπα θα πρέπει να συμπεριλάβουμε τον Μάνθο Χαρίση, την Βέρα Λαζένη και τον Γεώργιο Στρούζα ενώ την ομάδα κλείνουν οι πολύπειροι Παναγιώτης Αβράμης και Μάκης Τσαγκαρόπουλος. Προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να πει προς τα που “κλείνει” η ομάδα.  Αναμφίβολα τώρα είναι όλοι Προεδρικοί. 
Στο μέλλον θα δούμε πως θα χειριστούν ζητήματα με ιδιαίτερη σοβαρότητα στην τοπική κοινωνία όπως είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές και πόσο ψηλά θα μπορέσουν να βάλλουν  τον πήχη για τις βουλευτικές εκλογές. 


ΕΚΛΟΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

Πολλές συζητήσεις και διαβουλεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη στο ΠΑΣΟΚ για την εκλογή του νέου Γραμματέα της Ν.Ε. μετά τις εκλογές που υπήρξαν στο Κίνημα την περασμένη Κυριακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες  δύο φέρονται να είναι οι πλέον πιθανές υποψηφιότητες και καταβάλλεται προσπάθεια οι όποιες αποφάσεις ληφθούν να είναι προϊόν συναινετικών  διαδικασιών.


Η μια υποψηφιότητα είναι του Δ/ντή του Δήμου Γιάννη Κομιώτη που είχε και στο παρελθόν διατελέσει Γραμματέας της Νομαρχιακής και η άλλη είναι του νέου στελέχους Μάνθου Χαρίση που έλαβε μεγάλο αριθμό ψήφων.
Το τι  θα αποφασιστεί θα το μάθουμε πολύ σύντομα αν και το κλίμα κρίνεται πως είναι αρκετά καλό και δεν αναμένεται να επηρεαστεί από τυχόν αντιπαλότητες. 

ermisnewsroom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *