Ζάκυνθος

Ο Γ. Φεραδούρος για το 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: Ήταν ένα Συνέδριο με πολύ ενθουσιασμό και ενωτικό κλίμα

Τις εντυπώσεις του από την πορεία του ΠΑΣΟΚ στο Συνέδριο που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα κατέθεσε στον –Ε- το μέλος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόσωπος Γιαννης Φεραδούρος. 

«Μετά από πολλά χρόνια ήταν ένα Συνέδριο με πολύ ενθουσιασμό και ενωτικό κλίμα, με 4.500 συνέδρους και εξ’ αυτών οι 15 ήταν από τη Ζάκυνθο.  Θέλω να μεταφέρω ότι βλέπω μία ενιαία γραμμή και τα κορυφαία μας στελέχη έχουν συνταχθεί με το νέο μας Πρόεδρο κ. Ανδρουλάκη και τα μηνύματα που εκπέμπει.

Πιστεύω πως από δω και πέρα το πρόσημα θα είναι θετικό για την παράταξή μας» είπε ο κ. Φεραδούρος και ακολούθως αναφέρθηκε στη σημερινή εποχή λέγοντας πως «κανένας δεν μπορούσε να ξέρει τι θα γινόταν μετά από μία δεκάχρονη δύσκολη οικονομική συγκυρία όπου ακολούθησε η πανδημία και οι εγκλεισμοί και τώρα νέες πανδημίες. Είδαμε ότι δεν είχαμε φανταστεί, οι εποχές έχουν αλλάξει και οι νέες γενιές πρέπει να πάρουν τα ηνία στα χέρια τους». 

Ακόμα ο κ. Φεραδούρος είπε ότι μεγάλο ποσοστό στο Συνέδριο ήταν νέοι και το ποσοστό έφτασε το 60%. «Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι οι νέοι που πλήττονται σήμερα από παντού, πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο» κατέληξε ο κ. Φεραδούρος. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *