Ζάκυνθος

O Φιλαρμονικός Σύλλογος Κατασταρίου ευχαριστεί τον Δήμο για την συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού

Η πατρότητα της ιδέας για την φιλοξενία της Φιλαρμονικής του Πολεμικού Ναυτικού στη Ζάκυνθο, ανήκει στον Φιλαρμονικό Σύλλογο του Κατασταρίου (Φ.Σ.Κ.), τα περισσότερα μέλη του οποίου θήτευσαν στην πιο διάσημη Φιλαρμονική της χώρας κατά το παρελθόν.

Την οργάνωση της συναυλίας και την φιλοξενία, την Παρασκευή 20 Μαίου στο Νέο Θέατρο Ζακύνθου, ανέλαβε ο Δήμος Ζακύνθου και σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Φ.Σ.Κ. αναφέρει τα εξής”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Φιλαρμονικού Συλλόγου Κατασταρίου ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Κο Νικήτα Αρετάκη για την άμεση ανταπόκριση και αποδοχή της πρότασης που του υπέβαλλε για τη συμμετοχή της ένδοξης μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στις εκδηλώσεις για τα 158 χρόνια από την ένωση των Eπτανήσων με τη μητέρα Ελλαδα.

Επίσης ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον αρμόδιο επί του πολιτισμού Αντιδήμαρχο για την αμέριστη βοήθεια τους στην υλοποίηση της πρότασης.

Το Δ. Σ του Συλλόγου μας ελπίζει και στο μέλλον στην αμέριστη βοήθεια του Δημάρχου και των αρμοδίων για την επίλυση των πολλών προβλημάτων της Φιλαρμονικής Κατασταρίου.

Το Διοικητικο Συμβουλιο
του Φιλαρμονικού Συλλόγου Κατασταρίου

Ένα σχόλιο

  1. Σας ευχαριστούμε για την ωραία πρωτοβουλία και καλή αρχή στη Φιλαρμονική σας, αλλά δεν χρειάζεται και δημοσίευμα για την πατρότητα της ιδέας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *