Ζάκυνθος

Ο Εμπορικός Σύλλογος ζητά στήριξη από την κυβέρνηση – Συμμετοχή στην αυριανή απεργία

Την συμμετοχή του στην αυριανή απεργία των σωματείωβν ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ζακύνθου ο οποίος παράλληλα ζητά στήριξη από την κυβέρνηση για τα μέλη του που αντιμετωπίζουν σειρά δυσκολιών λόγω της πανδημίας, του πολέμου και των ανοδικά κινούμενων τιμών σε όλα τα είδη.

Στο ίδιο μήκος κύματος η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.), ύστερα και από απόφαση του Προεδρείου της ΕΣΕΕ στο οποίο αν. οικονομικός επόπτης είναι ο Γεώργιος Βαγενάς, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.ΕΣ.Π., θα συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση που έχει οριστεί για την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022.

Η Ομοσπονδία σημειώνει:  καλούμε όλα τα Σωματεία – Μέλη μας να δώσουν δυναμικό παρόν και κοινό αγώνα στις κατά τόπους κινητοποιήσεις – δράσεις. Οφείλουμε να στείλουμε το μήνυμα στην κυβέρνηση πως αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα έναντι της ακρίβειας τα επόμενα λουκέτα θα είναι προ των πυλών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της χώρας.

Δεν θέλουμε άλλα μέτρα φιλοδώρημα. Ουσιαστική και στοχευμένη στήριξη ζητούμε προκειμένου να επιβιώσουμε στο εχθρικό οικονομικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί και που γεννά συνεχώς εμπόδια βάλλοντας από παντού τη μικρομεσαία επιχείρηση.      

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *