Ζάκυνθος

Ο Δήμος Ζακύνθου συμμετέχει στο Δίκτυο Μπλε Δήμων για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Ο Δήμος Ζακύνθου σε συνεργασία με την Aegean Rebreath και τη natura di zante , διοργανώνει διευρυμένες δράσεις υποβρυχίων καθαρισμών στους λιμένες του Αγίου Νικολάου και του Αλικανά το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου.

Ο Δήμος Ζακύνθου, σε συνεργασία με την Aegean Rebreath, έχει εγκαταστήσει τον πρώτο Σταθμό Συλλογής Θαλάσσιων Απορριμμάτων στη Ζάκυνθο, στον αλιευτικό λιμάνι του Αλικανά και συμμετέχει ενεργά στο Δίκτυο Μπλε Δήμων για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.  

Η πρόσκληση για εθελοντική, ενεργή συμμετοχή για την αποσυμφόρηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος αλλά και για ενημέρωση από την Aegean Rebreath, είναι ανοιχτή προς κάθε ενδιαφερόμενη/ο.

Το πρόγραμμα των δράσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 15.10.202210:00 – 18:00 Υποβρύχιος καθαρισμός στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου Βολιμών11:00 Αναχώρηση δυτών για ανέλκυση εγκαταλελειμμένων διχτυών 

Κυριακή 16.10.202209:00 – 12:00 Υποβρύχιος καθαρισμός στο λιμάνι του Αλικανά 10:00 Ενημέρωση κατοίκων για την επιτυχημένη λειτουργία του Σ.Σ.Θ.Α., τα πεπραγμένα του Δικτύου Μπλε Δήμων και τα επόμενα βήματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *