Ζάκυνθος

Ο Δήμαρχος εγκαινίασε το νέο κατάστημα jysk στη Ζάκυνθο

Σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου έγιναν το πρωί τα εγκαίνια του νέου καταστήματος JYSK στη Ζάκυνθο που βρίσκονται στην εθνική οδό Ζακύνθου-Κερίου λίγο μετά την έξοδο της πόλης (οδός Στραβοπόδη). Την κορδέλα του καταστήματος για το άνοιγμά του στο νησί μας έκοψε ο Δήμαρχος Ζακύνθου Νικήτας Αρετάκης.

Η JYSK διαθέτει πλέον 52 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ το πλάνο επέκτασής της συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η JYSK προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της που με τα δύο νέα καταστήματα στην Ζάκυνθο και τη Χαλκιδική θα αριθμεί πλέον 52 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK προχωράει στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας: «Τα δύο νέα καταστήματα σε Ζάκυνθο και Χαλκιδική όχι μόνο ενδυναμώνουν το δίκτυό μας αλλά αποτελούν σημαντικές προσθήκες στην περαιτέρω ενδυνάμωση του καναλιού Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες. Η JYSK έχει λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης για κάθε σπίτι αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια εξαιρετική πρόταση για ποιοτικές και οικονομικές αγορές επαγγελματιών πελατών, HORECA και μη. Το νέο μας τμήμα Β2Β θα βρίσκεται στη διάθεσή τους για να ακούσει τις ανάγκες τους και να τους προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις επιχειρήσεις τους».

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στη Ζάκυνθο

  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 900 τετραγωνικά μέτρα.

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα η JYSK μετράει πάνω από 3.100 καταστήματα και 28.500 υπαλλήλους σε 49 χώρες. Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group που περιλαμβάνει πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 5,255 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 4,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

www.JYSK.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *