Ζάκυνθος

Ο διαγωνισμός Zante Flair Open στις 4 και 5 στη Ζάκυνθο

Ένας αγαπημένος διαγωνισμός που έχει γίνει πλέον θεσμός θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μια χρονιά σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, στη  Ζάκυνθο. Το λουλούδι του Ιονίου στις 4 και 5 Ιουνίου, υποδέχεται το φετινό Zante Flair Open και μαζί του δεκάδες ταλαντούχους bartenders που θα έρθουν για να διαγωνιστούν και να κερδίσουν πλούσια δώρα. 

Το Zante Flair Open είναι ένας διαγωνισμός που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εκείνους του εξωτερικού αφού έχει να προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα και πολλές εκπλήξεις. Κάτι τέτοιο φυσικά είναι αναμενόμενο αφού η εταιρία X-Isle Travel & Events που είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση είναι γνωστή για την ποιότητα των event που διοργανώνει αλλά και για το πλούσιο θέαμα που προσφέρει. Περισσότερη αίγλη αλλά και εγγύηση για το άρτιο αποτέλεσμα έρχονται να προσφέρουν οι σημαντικές χορηγίες της εκδήλωσης αλλά και η υποστήριξη της τοπικής κοινότητας και του κράτους, αφού φέτος η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ζακύνθου και της ελληνικής κοινότητας bartender.

Ο διαγωνισμός θα χωριστεί σε 2 φάσεις η οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Infinity Beach Club Restaurant  στον Λαγανά. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα υπάρξουν διαγωνισμοί όπου οι καλύτεροι flair bartenders του κόσμου θα κονταροχτυπηθούν για να διεκδικήσουν τον τίτλο του καλύτερου Flair Bartender και μαζί τα έπαθλα των 1000€, 350€ και 150€, που θα δοθούν στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή αντίστοιχα. 

Εντυπωσιακά tricks που προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα, συνδυασμός ποτών που δημιουργούν ευφάνταστα cocktails και άλλες εκπλήξεις είναι λίγα από όσα θα συμβούν εκείνη την ημέρα.Ένα event που αξίζει την παρουσία αλλά και την προσοχή μας, αφού με το υψηλό επίπεδό του και τις ανεβασμένες συμμετοχές του, ρίχνει όλους τους προβολείς πάνω στη χώρα μας σε μια περίοδο που το χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *